MotorolaYleinen

Motorola Edge 20 Fusion julkaistiin – tuttu puhelin päivitetyllä Dimensity 800U -järjestelmäpiirillä

Motorola esitteli hiljattain globaalisti uudet Edge 20-, Edge 20 Pro– ja Edge 20 Lite -puhelimet, mutta nyt mallisto on saanut uuden jäsenen, joka kantaa nimeä Motorola Edge 20 Fusion. Kyseessä on pääasiassa Edge 20 Lite -puhelin, mutta Motorola on muokannut hieman tekniikkaa. Puhelin esiteltiin Intiassa, eikä sitä tuskin nähdä Euroopassa myynnissä.

Edge 20 Fusion on ulkoisesti ja monilta ominaisuuksiltaan Suomessa myyntiin tulevan Edge 20 Liten kaltainen, mutta järjestelmäpiiri on hieman tehokkaampi. Intiassa käyttäjät pääsevät nauttimaan MediaTekin kehittämästä Dimensity 800U -järjestelmäpiiristä, kun globaalisti myytävässä Edge 20 Litessä on edullisempi Dimensity 720 -järjestelmäpiiri. Intiassa Motorola Edge 20 Fusion on saatavilla 6 + 128 gigatavun muistiversiossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelin tarjoaa suuren 6,7 tuuman OLED-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Motorola Edge 20 Fusionin takaosassa on kolmoiskamera, jossa tärkein yksityiskohta on varmasti 108 megapikselin pääkamera. Takaosassa on lisäksi 8 megapikselin tasoinen ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on tarkka 32 megapikselin selfiekamera.

Motorola Edge 20 Fusionin sisuksissa on kookas 5000 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 30 watin tehoisella pikalatauksella. Motorolan mukaan pikalatauksen avulla 10 minuutissa saadaan työpäivän verran virtaa. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 11, jonka päällä hyrrää Motorolan varsin puhdasta Androidia muistuttava My UX -käyttöliittymä.

Intiassa Motorola on hinnoitellut Edge 20 Fusion -puhelimen edullisimmillaan 21 499 rupiaan, joka on suoraan muunnettuna noin 246 euroa. Euroopassa vastaava puhelin maksaa heikommalla järjestelmäpiirillä 399 euroa.

Lähde: Motorola Edge 20 Fusion -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola