HuaweiYleinen

Huawei Nova 9 -puhelimen kuvat paljastuivat – identtinen kaksonen Honor 50 Pron kanssa

Huawei Nova 9

Jo aikaisemmin tänään Kiinasta kantautui huhu, jonka mukaan Huawei olisi valmistautumassa julkaisemaan uudet Huawei Nova 9 -sarjan älypuhelimet kotimarkkinoillaan Kiinassa syyskuun aikana. Nyt ainakin yhdestä Nova 9 -sarjan puhelimesta on paljastunut uusia kuvia, jotka ovat Kiinan televiranomaisen Tenaan tietokannasta.

Vuotaneet kuvat vahvistavat lähes identtisen yhdennäköisyyden Nova 9- ja Honor 50 Pro -puhelimien välillä. Honor on irtautunut Huaweista jo marraskuussa, mutta vieläkin molemmat yhtiöt tuovat lähes identtisiä laitteita myyntiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Nova 9 -puhelimen takaosassa on tuttu kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria sekä LED-salamavalo. takaosassa nähdään lisäksi suuri Nova-logo sekä Huawein logo. Kuvat vahvistavat puhelimen etuosassa olevan kaartuvilla reunoilla varusteltu näyttöpaneeli, jossa on kahta etukameraa varten tehty reikä vasemmassa yläreunassa. Puhelimen oikeassa reunassa on esillä äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike.

Muotoilu on entuudestaan jo hyvin tuttu, mutta teknisesti joitakin eroavaisuuksia voidaan olettaa olevan. Huawei Nova 9 saanee varmasti OLED-näytön, mutta Honor 50 Prosta tuttua Snapdragon 778G -järjestelmäpiiriä laitteessa ei varmasti ole. Huawei ei pysty käyttämään puhelimissaan 5G-tekniikoita, jonka takia puhelimessa on vain 4G-yhteydet. Lisäksi Nova 9 -mallissa on Huawein itse kehittämä HarmonyOS 2.0 -käyttöjärjestelmä Androidin sijasta.

Huawei Nova 9 -puhelimen julkaisua on lupa odottaa syyskuun aikana Kiinassa, mutta todennäköisesti laitetta ei tulla näkemään myynnissä globaalisti.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei