MotorolaYleinen

Motorola esitteli alle 100 euron hintaisen Moto E7 Power -älypuhelimen – varusteltu suurella 5000 mAh akulla ja puhtaalla Android-kokemuksella

Motorola on julkaissut Intiassa uuden Moto E7 Power -älypuhelimen, josta nähtiin jo ennen julkaisua vuotoja. Kyseessä on ensimmäinen Moto E -malliston power-puhelin, jolla viitataan suureen akkuun. Toistaiseksi Motorola ei ole ilmoittanut aikeistaan tuoda puhelinta globaalisti myyntiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto E7 Power on muovista rakennettu edullinen puhelin, joka on julkaistu kahdessa väriversiossa, joka ovat sininen ja koralli. Rakenteeltaan laite on myös IP52-luokituksen mukaisesti roiskevesitiivis. Motorola on ilmoittanut mitoiksi 165,06 x 75,86 x 9,20 millimetriä ja painoksi 200 grammaa.

Laitteen etuosassa on suuri 6,5 tuuman HD+ -tasoinen näyttöpaneeli, joka perustuu IPS LCD -tekniikkaan. Näytössä on myös 20:9-kuvasuhde, perinteinen 60 hertsin virkistystaajuus sekä etukameraa varten toteutettu pisaralovi. Moto E7 Powerin tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G25 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 2 tai 4 gigatavua RAM-muistia sekä 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laitteessa on lisäksi tuki 1 teratavun muistikorteille.

Moto E7 Powerin takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 13 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Etuosassa on yksi 5 megapikselin selfiekamera. Kohokohta Moto E7 Power -puhelimessa on suuri 5000 milliampeeritunnin akku, jota pystytään lataamaan 10 watin latauksella USB-C-liitännän kautta. Motorolan mukaan akku kestää jopa kaksi päivää yhdellä latauksella. Muita puhelimen tärkeitä ominaisuuksia ovat Google Assistant -painike, yksi kaiutin, kuulokeliitin sekä Bluetooth 5.0 -yhteys. Moto E7 Power tarjoaa myös puhtaan Android 10 -käyttökokemuksen.

Intiassa Moto E7 Powerin 2 + 32 gigatavun versio maksaa 7499 Intian rupiaa ja 4 + 64 gigatavun versio vastaavasti 8299 Intian rupiaa. Suoraan muunnettuina hinnat olisivat 85 ja 95 euroa. Myynti alkaa virallisesti 26. helmikuuta.

Lähde: Motorola Moto E7 Power -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola