XiaomiYleinen

Xiaomi julkaisi kuvan Redmi K40 -puhelimen kolmoiskamerasta – myös muutamille teknisille ominaisuuksille vahvistus

Xiaomi on vahvistanut jo aikaisemmin julkaisevansa kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet Redmi K40 -malliston älypuhelimet. Tänään Weibossa on julkaistu virallinen teaser-kuva, jossa puhelimen takaosan kamera-alue on selvästi esillä. Lisäksi Xiaomi on julkaissut myös muita vastaavia vihjailevia kuvia, jotka vahvistavat yksityiskohtia laitteiden tekniikasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvassa esiintyy yhden Redmi K40 -malliston puhelimen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria, LED-salavalo sekä mikrofoni. Lisäksi mukana on tuttu ”AI Triple Camera” -teksti. Kuvasta voidaan päätellä puhelimessa olevan lasinen takaosa sekä alumiininen kehys. Xiaomin odotetaan julkaisevan ainakin kaksi puhelinta, joista toinen on Redmi K40 Pro sekä toinen olisi hieman karsittu Redmi K40 -perusversio.

Xiaomi on paljastanut Weibossa mahdollisesti Redmi K40 Pron saavan tuoreimman Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin sekä Wi-Fi-6-tuen. Aikaisemmat huhut ovat vihjanneet Redmi K40 Pron saavan myös 6,81 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin QHD+ -tarkkuudella, 120 hertsin virkistystaajuuden sekä 5000 milliampeeritunnin akun. Puhelimeen odotetaan lisäksi 108 megapikselin pääkameraa, 13 megapikselin ultralaajakulmakameraa sekä 5 megapikselin telekameraa.

Redmi K40 -perusmallin odotetaan olevan hyvin pitkälti samanlainen, mutta siinä olisi Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri sekä pienempi 4500 milliampeeritunnin akku. Kiinassa Redmi K40 -mallisto saattaa laajentua myös Redmi K40S -puhelimella, jossa on huhuttu olevan MediaTekin kehittämä Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri.

Koska virallinen julkaisu tapahtuu jo viikon päästä, niin kovin kauaa tarkempia tietoja ei tarvitse odottaa. Redmi K -sarjan älypuhelimia on Euroopassa nähty usein myynnissä POCO- ja Mi -mallistoissa, joten Redmi K40 -puhelimet saatetaan nähdä myös Euroopassa myynnissä.

Lähde: Weibo (Redmi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Aika samanlainen kuin Mi 11

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi