MotorolaYleinen

Motorola ja Lenovo julkistivat Smart Connectin – Yhdistää saumattomasti puhelimen, tietokoneen ja tabletin

Lenovo ja Motorola ovat julkistaneet Smart Connectin, joka on ohjelmistoratkaisun yhdistäen digitaaliset ekosysteemit luodakseen saumattoman kokemuksen eri laitteiden välillä. Yrityksien tavoitteena on helpottaa tuottavuutta tarjoamalla yhtenäisen kokemuksen tabletin, tietokoneen ja puhelin välillä.

Motorolan mukaan kyseessä on ihanteellinen ominaisuus opiskelijoille, yrityksille, pelaajille ja luoville ihmisille, sillä Smart Connect poistaa rajat laitteiden väliltä. Smart Connect mahdollistaa käyttäjille tehtävien vaihdon eri laitteiden välillä. Kuluttajien ei myöskään tarvitse ostaa saman käyttöjärjestelmän laitteita ominaisuuden käyttämiseksi, vaan se toimii hyvin Android- ja Windows-laitteiden välillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttäjät voivat helposti laajentaa kaiken, mitä heidän puhelimessaan näytetään suuremmalle näytölle. Esimerkiksi siirtämällä helposti pelejä, elokuvia, ohjelmia ja sovelluksia puhelimesta TV:lle saadakseen enemmän tilaa työhön ja pelaamiseen.

Smart Connect avainominaisuudet:

  • Ristiinhallinta (Cross control): Navigoi tietokoneen, tabletin ja puhelimen välillä käyttämällä yhtä näppäimistöä ja hiirtä. Ominaisuus tekee dokumenttien muokkaamisesti helppoa tietokoneella, kun esimerkiksi puhelimesta voi vetää sisällön dokumenttiin.
  • Swipe to stream: Siirrä sovellustoimintoja laitteiden välillä yksinkertaisella pyyhkäisyllä. Käyttäjät voivat katsoa videota tabletilla ja jatkaa siitä, mihin jäivät tietokoneella tai aloittaa podcastin kuuntelun Motorola-älypuhelimella lenkillä ja jatkaa kuuntelua toisella laitteella kotona.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

  • Ilmoitusten synkronointi: Laitteiden ilmoitukset synkronoidaan yhdistettyjen laitteiden välillä.
  • Jakokeskus (Share hub): Jaa vaivattomasti tiedostoja ja mediaa eri yhteensopivien laitteiden välillä, eri käyttöjärjestelmiä käyttäen tehtävien virtaviivaistamiseksi.
  • Älykäs leikepöytä: Mahdollistaa liittää tekstiä tai kuvia puhelinten, tietokoneiden tai tablettien välillä aivan kuten työskentelisi yhdellä laitteella.
  • Pikahotspot: Muunna puhelin HotSpotiksi välittömän ja suojatun internet-yhteyden saamiseksi tabletille tai tietokoneelle ilman salasanan syöttämistä.
  • Webcam: Hyödynnä korkearesoluutioisia kameroita muuttamalla älypuhelin verkkokameraksi, parantaen etätyöskentelyä.
  • Enemmän tilaa työhön ja pelaamiseen: Laajenna kaikkea, mihin Motorola-laite pystyy, sen avulla kuluttajat voivat suoratoistaa videoita, pelata pelejä tai käynnistää mobiilityöpöydän laitteestaan älytelevisioon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Smart Connect tuo käyttäjille uusia kokemuksia ja mahdollisuuksia, ja se on saatavilla kaikille Lenovo-tietokoneille, jotka toimivat Windows 10 tai sitä uudemmalla käyttöjärjestelmällä. Lisäksi se toimii tietyissä Lenovo-tableteissa ja Motorola-laitteilla.

Laitteiden yhteensopivuus ja vaatimukset tarkennetaan lanseerauksen yhteydessä. Smart Connect tulee saataville lähikuukausina.

Lähde: Motorola

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola