MotorolaYleinen

Motorola syvempään yhteistyöhön Corningin kanssa – Gorilla Glass jatkossa kaikkiin Motorola-puhelimiin

Motorola on solminut aikaisempaa laajemman yhteistyön Corningin kanssa, jonka myötä vahvistetaan sitoutumista kestävyyteen. Yhteistyön myötä Motorolan koko vuoden 2024 puhelinmallisto tulee sisältämään Corning Gorilla Glass -lasin alkaen vuoden toisesta puoliskolta.

Gorilla Glass -lasin on kehittänyt Corning Incorporated, yksi maailman johtavista materiaalitieteen innovaattoreista. Yli 15 vuoden ajan se on auttanut muuttamaan tapoja, joilla ihmiset vuorovaikuttavat älypuhelimien kanssa. Monissa Motorolan älypuhelimissa on jo Gorilla Glass, ja tämä ilmoitus korostaa Motorolan sitoutumista tarjota korkealaatuisia tuotteita, jotka sisältävät uusinta teknologiaa ja materiaaleja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kumppanuus rakentaa myös Lenovon yhteistyötä Corningin kanssa, sillä Gorilla Glass tulee vahvemmin myös Lenovon kannettaviin tietokoneisiin ja tableteihin.

”Tänään kuluttajat jatkavat luotettavuuden ja kestävyyden vaatimista kompromisseitta tyylikkään modernin suunnittelun suhteen”, sanoo Ruben Castano, Motorolan asiakaskokemuksen johtaja. ”Käyttämällä Corning Gorilla Glass -lasia kaikissa Motorola-tuotteissa, tavoitteenamme on johtaa alaa varmistamalla, että jokaisella kuluttajalla on pääsy tähän huipputeknologiaan liittyvään kestävyyteen ja mielenrauhaan.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan mukaan Gorilla Glass mahdollistaa modernit älypuhelinmallit, jotka ovat erinomaisia kestävyydeltään. Gorilla Glass on tarjonnut jo vuosia poikkeuksellista kestävyyden pudotuksille ja naarmuille samalla mahdollistaen herkän kosketusvasteen ja miellyttävän käyttökokemuksen.

Lähde: Motorola

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola