Yleinen

Motorola julkaisee uusia puhelimia 26. helmikuuta

Mobile World Congress -tapahtuma järjestetään helmikuun ja maaliskuun vaihteessa, jolloin on luvassa uusia tuotteita monilta valmistajilta. Muun muassa Huawei ja HMD Global tulevat julkaisemaan 26. hemikuuta uudet puhelimensa ja nyt joukkoon on ilmoittanut liittyvänsä myös Lenovon omistama Motorola.

Myös Motorola pitää tilaisuutensa 26. helmikuuta kello 16.30 paikallista aikaa, eli 17.30 Suomen aikaa. Tilaisuudessa Motorola tulee esittelemään luonnollisesti uusimpia Moto-puhelimiaan, mutta tilaisuuden tarkasta sisällöstä ei vielä toistaiseksi ole tietoa. On huhuttu, että Motorola valmistuisi julkaisemaan Moto G5 Plus -puhelimen.

Toistaiseksi Moto G5 Plus -puhelimesta tiedetään vain vähän. Huhuissa on pyörinyt, että laitteessa olisi Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri, 5.5 tuuman Full HD -näyttö, 4 gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Moto G5 Plussan kameroiden odotetaan olevan 13 ja 5 megapikseliä. Puhelimen kerrotaan saavan käyttöjärjestelmäkseen Android 7.0 -version ja akun huhutaan olevan kooltaan 3080 milliampeerituntia.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen