Jolla osallistuu Mobile World Congress 2017 -messuille, mutta miksi?

1

Suomalainen Jolla tulee osallistumaan myös tänä vuonna Mobile World Congress -messuille, joka on yksi maailman tärkeimmistä tapahtumista, jossa suuret ja pienet älypuhelinvalmistajat tulevat julkaisemaan uusia tuotteitaan.

Jolla MWC 2017 -messuilla

Jollalla on ollut pitkä historia MWC-messuilla, sillä ensimmäistä kertaa yhtiö osallistui sinne vuonna 2013, jonka jälkeen Jolla on ollut messuilla näkyvillä joka vuosi, eikä nytkään poikkeusta näytä tulevan, koska Jolla on listattuna myös tämän vuoden messuille. Jolla on ollut varsin vaitonainen siitä, miksi yhtiö osallistuu messuille. Jollan rinnalla messuilla seisoo venäläinen Open Mobile Platform, joka kehittää Venäjälle lokalisoitua Sailfish OS -versiota.

Toistaiseksi ei siis ole vielä tietoa, mitä Jolla tulee esittelemään messuilla, mutta myöskään turhaan sinne monet yhtiöt eivät lähde. Todennäköisintä olisi, että Jolla tulisi kertomaan seuraavista askelistaan venäläisen Open Mobile Platformin kanssa. Jolla esitteli viime vuonna Slush-tapahtumassa myös älykelloille kehitettyä Sailfish OS -alustaa, joten myös jotain tällä rintamalla saatamme tulla näkemään. Jolla on aikaisemmin vihjannut myös uudesta Jolla C -puhelimen kaltaisesta yhteisölle tarkoitetusta laitteesta, josta voimme kuulla luultavasti lisää myös MWC-messuilla. On myös mahdollista, että Jolla tulee esittelemään myös suuremman päivityksen Sailfish OS -käyttöjärjestelmälleen, sillä tällä saralla yhtiö on ollut varsin hiljaa jo useamman kuukauden.

Tietoa kirjoittajasta

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja. Yhteydenotot: [email protected]

%d bloggaajaa tykkää tästä: