MotorolaYleinen

Motorola julkaisi uuden Moto G22 -älypuhelimen – myynti alkaa 28. maaliskuuta 169 euron hintaan

Motorola on tänään esitellyt uuden edullisen älypuhelimen, joka on huhuissa muutaman kerran pyörinyt Moto G22. Kyseessä on tarkalla kameralla ja suurella akulla varusteltu älypuhelin, joka tulee myyntiin myös Suomessa muutaman viikon päästä.

Moto G22 -puhelimessa on kookas 6,5 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus (1600 x 720) sekä korkea 90 hertsin virkistystaajuus. Näyttö on kokonaan tasainen ja siinä on etukameraa varten tehty keskitetty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G37 -järjestelmäpiiri, joka on kahdeksan ytiminen piiri. Siinä on neljä 2,3 GHz:n taajuudella toimivaa ydintä sekä neljä 1,8 GHz:n taajuudella toimivaa ydintä. Järjestelmäpiirissä on myös 4G-modeemi, joten 5G-yhteyksiä Moto G22 ei tue. Puhelin tarjoaa 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Mukana on myös muistikorttipaikka, jos tallennustilaa tarvitsee laajentaa.

Kameroita on laitteen takaosassa yhteensä neljä, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on 16 megapikselin kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten. Videokuvaus onnistuu korkeintaan Full HD -tarkkuudella

Moto G22 pitää sisällään suuren 5000 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata korkeintaan 15 watin tehoisella latauksella. Puhelimessa on USB-C-liitin, Bluetooth 5.2 sekä virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija. Käyttöjärjestelmänä toimii Googlen tuorein Android 12, jonka päällä on Motorolan oma My UX -käyttöliittymä. Motorolan mukaan ohjelmistokokemus on kuitenkin lähellä puhdasta Androidia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa Motorola on ilmoittanut tuovansa Moto G22 -puhelimen saataville kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta Cosmic Black, sininen Iceberg Blue ja valkoinen Pearl White. Myynti alkaa 28. maaliskuuta ja hintaa sillä on 169 euroa.

Lähde: Motorolan sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola