XiaomiYleinen

Supersuosittu aktiivisuusranneke saa jatkoa – Xiaomi Smart Band 7:n ensimmäiset tiedot paljastuivat

Xiaomi Mi Smart Band 6

Xiaomi julkaisi vasta viime vuonna Xiaomi Mi Smart Band 6 -aktiivisuusrannekkeen, mutta nähtävästi pian on tulossa jo seuraaja. Tänään nettiin on vuotanut ensimmäiset tiedot Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusrannekkeesta. Tiedot ovat peräisin Zepp-sovelluksen tiedoista, jossa on viittauksia laitteeseen.

Zepp-sovelluksessa on listattuna laitteen mallinimi ”Xiaomi Smart Band 7”, joten nimestä ei ole enää epäilystäkään. Xiaomi ei enää käytä Mi-brändiä laitteidensa nimissä, joten nyt tulevasta aktiivisuusrannekkeestakin se on otettu pois. Sovellus on paljastanut laitteen kaksi mallinumeroa, jotka ovat ”M2129B1” ja ”M2130B1”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sovelluksen koodeista paljastuu Xiaomi Smart Band 7:n saavan aikaisempaa suuremman näyttöpaneelin, jossa on 192 x 490 pikseliä. Vielä Xiaomi Mi Smart Band 6 -laitteessa nähtiin 152 x 486 pikselin tasoinen näyttöpaneeli. Todennäköisesti näyttö perustuu jälleen OLED-tekniikkaan, sillä koodien mukaan tuettuna olisi myös Always-on-display-toiminto. Xiaomi tulisi tarjoamaan siis käyttäjille digitaalisen, analogisen sekä AOD-kellotaulut.

Sovellus on paljastanut Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusrannekkeen tukevan 303 erilaista hymiötä sekä 126 erilaista sovelluskuvaketta, jotka ovat samat kuin edeltäjämallissa. Koodit ovat kertoneet myös viitteistä GPS-tukeen, jota ei ole aikaisemmin Xiaomin aktiivisuusrannekkeissa nähty. Xiaomi tulee panostamaan myös akunkestoon, sillä tarjolle on tulossa uudet virransäästötilat, jotka ovat ”power saving” ja ”ultra-power saving”.

Nähtävästi käyttöjärjestelmänä tulee olemaan Zepp OS, joka on ollut muun muassa Amazfit-älykelloissa. Tämä ei ole kuitenkaan mikään yllätys, sillä Xiaomin aktiivisuusrannekkeet ovat aina olleet Xiaomin yhteistyökumppanin Huamin kehittämiä, eikä suoraan Xiaomin kehittämiä.

Nähtävästi Xiaomi Smart Band 7 -aktiivisuusranneke tullaan julkaisemaan hyvin pian, mutta vielä muita tietoja ei ole olemassa.

Lähde: Logger.fr

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi