MotorolaYleinen

Motorola julkaisi Yhdysvalloissa uuden Motorola Edge (2021) -puhelimen – karsittu versio Edge 20 -mallista

Motorola on julkaissut Yhdysvalloissa uuden Edge (2021) -älypuhelimen, joka on perusominaisuuksiltaan sama laite kuin Suomessakin myyntiin tuleva Motorola Edge 20. Muutoksia puhelimien väliltä löytyy jonkin verran, mutta nyt kyseessä on ainoastaan Pohjois-Amerikan markkinoille suunnattu versio.

Puhelimessa on suuri 6,8 tuuman LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus (2460 x 1080), 25.5:9-kuvasuhde sekä korkea 144 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on lisäksi etukameraa varten tehty reikä ja 576 hertsin kosketusherkkyys. Näyttö on kauttaaltaan tasainen, eikä siinä ole edeltäjästä tuttuja kaartuvia reunoja tai OLED-tekniikkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista Motorola Edge (2021) -puhelimessa on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa keskihintaluokan suorituskykyä sekä 5G-yhteydet. Motorola on laittanut mukaan 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Uutuuspuhelimen takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 108 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosassa on tarkka 32 megapikselin kamerasensori selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja laitetta voidaan ladata USB-C-liittimen kautta jopa 30 watin teholla. Motorola on laittanut puhelimeen lisäksi kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan, IP52-luokituksen mukaisen roiskevedenkestävyyden sekä Android 11 -käyttöjärjestelmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola myy Edge (2021) -puhelinta Yhdysvalloissa 699 dollarin hintaan, joten kyseessä on varsin kallis laite keskihintaisilla ominaisuuksilla. Suoraan muunnettuna hinta olisi 599 euroa. Suomessa puhelimen paranneltu versio Motorola Edge 20 maksaa vain 499 euroa.

Lähde: Motorola Edge (2021) -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola