SamsungYleinen

Samsung Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimet purettiin osiin – katso videolta, mitä ne ovat syöneet!

Samsungin uudet taittuvanäyttöiset Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimet julkaistiin viime viikolla ja ne tulevat saataville Suomessakin 27. elokuuta alkaen. Samsung on tehnyt puhelimiin muutamia hyvin mielenkiintoisia uudistuksia, jotka on pitänyt ottaa huomioon laitteen rakenteessa. Molemmat puhelimet ovat esimerkiksi IPX8-luokituksen mukaisesti vedenkestäviä.

Puhelimien purku- ja kasausvideoista tunnettu YouTube-kanava PBKreviews tarjoaa kattavat videot laitteiden sisuksiin ja videoilta nähdään, mitä Samsungin uutuuspuhelimet ovat oikein syöneet. Molemmista puhelimista on julkaistu oma noin 10 minuutin mittainen video, jotka ovat katsottavissa tämän artikkelin alareunasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molemmat puhelimet koostuvat kahdesta osasta ja sarana yhdistää puhelimien osat yhdeksi laitteeksi. Puhelimista joudutaan poistamaan lasiset takakuoret, jonka jälkeen päästään käsiksi puhelimien sisuskaluihin. Samsung on jakanut puhelimien akut kahteen osaan ja mielenkiintoisena yksityiskohtana nähdään Galaxy Z Flip 3 -puhelimen videolla myös laitteen taittuva näyttöpaneeli, mikä on erittäin ohut.

PBKreviews on antanut Galaxy Z Fold 3 -puhelimen korjattavuusarvioksi 2/10 ja Galaxy Z Flip 3:n korjattavuusarvio on 4/10. Galaxy Z Fold 3 on selvästi vaikeampi korjattava, mutta myöskään Galaxy Z Flip 3 ei ole mikään helppo tapaus. Videot voi katsoa alapuolelta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung