MotorolaYleinen

Motorola julkisti kynällä varustellun Moto G Stylus 5G (2024) -puhelimen valituille markkinoille – Mukana myös langaton lataus ja pOLED-näyttö

Motorola on esitellyt Pohjois-Amerikan markkinoille uuden Moto G Stylus 5G (2024) -puhelimen, joka on seuraaja viime vuoden mallille. Nimensäkin mukaisesti puhelin tarjoaa integroidun stylus-kosketusnäyttökynän, jollaista ei juurikaan kukaan enää tarjoa.

Moto G Stylus 5G (2024) tuo mukanaan kookkaan 6,7 tuuman kokoisen pOLED-näyttöpaneelin, jossa on 2400 x 1080 pikselin tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on myös 240 hertsin virkistystaajuus ja 1200 nitin kirkkaus. Näyttö tukee kosketusnäyttökynää, joka on aikaisempaa parempi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kynällä on uusi muotoilu ja suurempi kosketusalue. Myös uusittu ohjelmisto tekee sen käytöstä nopeampaa ja helpompaa. Kynä tukee optista merkintunnistusta, jonka avulla voi poimia tekstiä kirjoitetusta tai printatusta asiakirjasta ja digitoida sen Moto Note -sovelluksella. Tämän jälkeen tekstiä voi käyttää uudelleen halutulla tavalla.

Puhelimen tehoista vastaa Snapdragon 6 Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa on kaksi kameraa, joista tärkein on 50 megapikselin pääkamera, jossa on f/1.8-aukolla varusteltu linssi sekä optinen kuvanvakautus. Toinen kameroista on 13 megapikselin tasoinen f/2.2-aukon linssillä ja tarjoten 120 asteen kuvakentän. Etuosassa on 32 megapikselin selfiekamera.

Moto G Stylus 5G (2024) tarjoaa stereokaiuttimet sekä perinteisen 3,5 mm kuulokeliittimen. Puhelimessa on 5000 milliampeeritunnin akku sekä tuki 30 watin langalliselle lataukselle sekä 15 watin langattomalle lataukselle. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 14.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viralliset mitat ovat 162,6 x 74,7 x 8,3 millimetriä sekä painoa löytyy 190 grammaa. Väriversioita on kaksi, jotka ovat Caramel Latte sekä Scarlet Wave.

Motorola on kertonut tuovansa puhelimen myyntiin toukokuun lopulla 399,99 dollarin hintaan.

Lähde: Motorola

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola