MotorolaYleinen

Motorola julkisti Moto E20 -puhelimen sekä päivitetyn version Moto G20 -puhelimesta

Motorola Moto E20

Motorola on vihdoin julkaissut valituilla markkinoilla uuden Moto E20 -puhelimen, joka on ollut vuotojen kohteena jo pidemmän aikaa. Puhelin esiteltiin ainakin Brasiliassa, mutta samalla Motorola on päivittänyt hieman myös Moto G20 -puhelinta, joka tarjoaa nyt suuremman muistin ja uusia väriversioita.

Uusi Motorola Moto E20 edustaa Motorolan edullisemman hintaluokan puhelinmallistoa ja tarjoaa varsin odotuksien mukaisia teknisiä ominaisuuksia. Puhelimessa on 6,5 tuuman LCD-näyttöpaneeli, jossa on HD+- tarkkuus, etukameralovi sekä 20:9-kuvasuhde. Tehoista on vastaamassa Unisocin kehittämä Tiger T606 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 2 gigatavua RAM-muistia. Puhelimessa on lisäksi 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja muistikorttipaikka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto E20 -puhelimen takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 13 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosaan on saatu 5 megapikselin kamera selfiekuvia sekä videopuheluita varten. Akunkesto on 4000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 10 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Sormenjälkilukijan Motorola on asettanut laitteen takaosaan. Käyttöjärjestelmän osalta Moto E20 -mallissa luotetaan kevennettyyn Android 11 Go -versioon. Puhelimessa on lisäksi kuulokeliitin, Bluetooth 5.0 sekä GPS.

Hintaa Moto E20 -puhelimella on Brasilian markkinoilla 899 realia, joka on suoraan muunnettuna 146 euroa. Motorola esitteli laitteesta kaksi väriversiota, jotka ovat harmaa ja sininen.

Moto G20 -puhelimelle Motorola on nyt julkaissut myös suuremman 4 + 128 gigatavun muistiversion, kun aikaisemmin se oli saatavilla vain 4 + 64 gigatavun versiossa. Motorola on samalla käyttänyt tilanteen hyödyksi ja julkaissut puhelimelle täysin uusia väriversioita. Aikaisemmin Moto G20 -puhelimesta on nähty vain sininen ja pinkki väriversio mutta nyt tarjolla ovat myös vihreä ja vaaleansininen versio. Muilta osin Moto G20 on pysynyt täysin samanlaisena kuin aikaisemmin. Tarkempiin tietoihin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Motorola

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola