AppleYleinen

Apple julkistaa uudet iPhone 13 -puhelimet tänään kello 20.00 – katso tilaisuutta täältä!

Apple järjestää odotetun julkaisutilaisuuden tänään kello 20.00 Suomen aikaan, jossa tullaan näkemään odotetut uuden sukupolven iPhone 13 -puhelimet. Tuttuun tapaan kyseessä on netin välityksellä tapahtuva julkaisutilaisuus, joten kaikilla on mahdollisuus seurata tilaisuutta. Apple lähettää julkaisun suorana omien sivujensa kautta, mutta myös YouTuben kautta on mahdollista katsoa tapahtumaa. Tilaisuutta voi katsoa artikkelin alareunasta.

Odotuksien mukaan tilaisuuden pääpaino olisivat iPhone 13 -sarjan älypuhelimet, joita on tulossa neljä kappaletta. Apple julkistaa huhujen mukaan iPhone 13-, iPhone 13 mini-, iPhone 13 Pro- ja iPhone 13 Pro Max -puhelimet, jotka olisivat suorat seuraavat viime vuoden iPhone 12 -puhelimille. Tilaisuudessa odotetaan nähtävän myös uudet Apple Watch Series 7 -älykellot sekä AirPods 3 -kuulokkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan iPhone 13 -sarjan puhelimet olisivat maltillisia päivityksiä, joissa on mahdollisesti aikaisempaa pienempi lovi näytön yläreunassa. Puhelimiin on odotettu parannuksia kameroihin, mutta myös suurempia akkuja. Puhelimissa on suurella todennäköisyydellä myös A15 Bionic -järjestelmäpiiri sekä Pro-versioihin odotetaan suurempia muistiversioita.

Apple Watch Series 7 -älykellojen on huhuttu olevan suuri uudistus verrattuna aikaisempiin sukupolviin. Apple tulee uudistamaan muotoilun kokonaan sekä käyttää suurempia näyttöjä. Applen tiedetään tänä vuonna panostavan älykelloissa akunkestoon, mutta mitään merkittäviä uusia terveysominaisuuksia ei odoteta. AirPods 3 -kuulokkeiden odotetaan saavan AirPods Prosta tutun muotoilun, mutta ilman tulpallista rakennetta.

Tarkemmin huhuihin ja tietoihin tulevista julkaisuista voi käydä tutustumassa kattavasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaisutilaisuus alkaa siis kello 20.00 Suomen aikaan ja sitä voi seurata alapuolella olevan YouTube-upotuksen kautta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple