MotorolaYleinen

Motorola julkisti uuden Moto E22s -älypuhelimen – tulossa Euroopassa myyntiin 159,99 euron hintaan

Motorola Moto E22s

Motorola on julkistanut kaikessa hiljaisuudessaan uuden Moto E22s -älypuhelimen, joka on yhtiön uusi edullisemman hintapisteen 4G-puhelin. Motorola ei ole toistaiseksi kertonut puhelimen saatavuudesta Suomessa, mutta se tulee saataville valituilla Euroopan markkinoilla ja Intiassa.

Laite on valmistettu kokonaan muovista lukuun ottamatta näytön lasia. Motorolan mukaan mitat ovat 163,95 x 74,94 x 8,49 millimetriä ja painoa on 185 grammaa. Moto E22s on esitelty kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta Eco Black ja sininen Arctic Blue.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto E22s tarjoaa 6,5 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on HD+ -tarkkuus (1600 x 720) sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G37 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 64 gigatavua ja sitä voidaan laajentaa jopa yhden teratavun microSD-muistikortin avulla.

Kameroita on takaosassa kaksi, jotka ovat 16 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on 8 megapikselin selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sen luvataan tarjoavan kahden päivän akunkeston. Lataus tapahtuu USB-C-liittimen kautta 10 watin teholla. Moto E22s tarjoaa tuen Bluetooth 5.0- ja Wi-Fi-yhteyksille. Puhelimeen on saatu lisäksi NFC-tuki.

Käyttöjärjestelmänä toimii Googlen viime vuonna julkaisema Android 12, jonka päällä hyrrää puhdasta Androidia vaaliva My UX -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola on tiedottanut uuden Moto E22s -puhelimen tulevan myyntiin valituilla Euroopan markkinoilla 159,99 euron suositushintaan. Lisäksi se tulee saataville tulevina viikkoina Intian markkinoilla. Suomen osalta saatavuus- ja hintatietoja ei vielä ole.

Lähde: Motorolan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola