LogitechYleinen

Logitechin julkaisemattomasta käsikonsolista vuoti kuvia julkisuuteen tunnetun vuotajan toimesta

 

Vuodettu kuva Logitechin tulevasta käsikonsolista.

Pelaajille suunnatuista tuotteistaan tunnettu Logitech ilmoitti elokuun alkupuolella, että he ovat kehittelemässä uudenlaista käsikonsolia, joka tultaisiin julkaisemaan myöhemmin tänä vuonna. Käsikonsoli olisi suunniteltu yhdessä kiinalaisen Tencentin kanssa.

Nyt käsikonsolista on vuotanut julkisuuteen ensimmäisiä epävirallisia kuvia. Kuvat on vuotanut tunnettu vuotaja Evan Blass. Kuvia ei kuitenkaan toistaiseksi ole nähtävissä alkuperäisessä Blassin twiitissä. Kuvista nähdään, että käsikonsoli pyörittää Android-käyttöjärjestelmää, jossa on mukana Google Play -palvelut. Kyseessä ei ole siis täysiverinen PC-tietokone, kuin Valven Steam Deck. Ulkoisesti konsoli näyttää Tencentin viime vuonna hakemalta käsikonsolipatentilta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tencent ja Logitech ovat puhuneet konsolista striimausalustana, eli pelejä ei fyysisesti pyöritettäisi itse laitteelta, vaan pilvestä. Kuvista käy ilmi, että konsolista voisi löytyä Microsoftin Xbox Cloud- ja Nvidian GeForce Now -palvelut, joista käyttäjä voi valita pelejä pelattavakseen Logitechin käsikonsolilla. Konsolista löytyy myös Valven Steam-pelipalvelun logo.

Käsikonsolissa näyttäisi olevan Bluetooth- ja Wi-Fi -yhteydet, jonka lisäksi laite voisi olla varustettu 5G-yhteydellä, jotta pelejä voisi pelata myös Wi-Fi-yhteyden ulkopuolella. Täyttä varmuutta mobiiliverkoista kyseisessä konsolissa ei ole.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Logitech tai Tencent eivät ole toistaiseksi maininneet julkaisuaikataulua tarkemmin, kuin tähtäys loppuvuoteen 2022. Vuodot käsikonsolista saattavat lisääntyä sitä mukaan, kun laitteen suunniteltua julkaisua lähestytään.

Lähteet: Engadget, Gsmarena

Kommentoi

Lisää aiheesta:Logitech