MotorolaYleinen

Motorola lanseerasi Moto Essentials for Business -palvelun yrityksille

Motorola on julkistanut pk-yrityksille suunnatun uusien työkalujen palvelupaketin nimeltä ”Moto Essentials for Business”. Motorolan hiljattain julkaisemassa maailmanlaajuisessa työntekijöiden turvallisuutta ja tuottavuutta koskevassa tutkimuksessa todettiin, että vain neljännekselle työntekijöistä tarjotaan oma työälypuhelin.

Pienet ja keskisuuret yritykset ovat elintärkeitä taloudelle, mutta ne kohtaavat useita teknologisia haasteita, jotka vaikuttavat niiden kasvuun ja kannattavuuteen. Siksi Moto Essentials for Business tuo mukanaan IT-tuen, laitehallinnan ja paremman tuottavuuden sekä tietoturvaominaisuudet ja pilviratkaisut. Näin pk-yritykset voivat joustavasti räätälöidä tarjoukset omien tarpeidensa mukaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Me Motorolalla olemme ylpeitä voidessamme esitellä Moto Essentials for Businessin”, sanoo Steven Antoniou, Business Development Manager, Motorola Nordic. ”On tärkeää auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä työssään ja haasteissaan. Tarjoamalla 24/7-apua, pilvipohjaisia tuottavuustyökaluja ja tekoälyllä toimivan mobiilivirustorjunnan palveluna autamme niitä yksinkertaisella ja kustannustehokkaalla tavalla. Silloin he voivat keskittyä liiketoimintaansa monimutkaisen IT-ympäristön sijaan.”

Moto Essentials for Business tarjoaa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

  • Saat apua ympäri vuorokauden: 24/7-tuki on saatavilla, mikä auttaa mobiililaitteiden tarpeissa ja poistaa tarpeen omalle IT-osastolle.
  • Mobiililaitteiden vaivaton asentaminen: Laitteet käytettävissä nopeasti zero-touch-rekisteröinnillä ja 30 päivän käyttöönottotuella.
  • Hallitse laitteita helposti: Luota Motorolan asiantuntijatiimin laitteiden sovellusten ja asetusten etähallintaan, tarjoten joustavuutta ja hallintaa liikkeellä ollessa.
  • Paranna työntekijöiden tuottavuutta: Tehosta tiimin tehokkuutta pilvipohjaisilla tuottavuustyökaluilla, kuten yhteistyöllä dokumenttien muokkaamiseen, ajanvarausten aikataulutukseen, tehtävien hallintaan, integroiduilla sähköisillä allekirjoituksilla ja tekoälyominaisuuksilla, kuten älykkäillä vastauksilla ja automaattisilla yhteenvedoilla.
  • Suojaa laitteet tekoälyllä varustetulla laitesuojauksella: Paranna laitteiden turvallisuutta tekoälyllä varustetulla uhkien havaitsemisella, joka tunnistaa ja auttaa neutraloimaan riskit reaaliajassa.
  • Paranna yrityksen joustavuutta pilvivarmuuskopioinnilla: Suojaudu kriittisten tietojen menetykseltä, vähennä käyttökatkoksia ja varmista tietojen salaus sekä joustava tiedon jakaminen ja saatavuus.

Moto Essentials for Business -palvelu on saatavilla yrityksille Motorolan sivujen kautta, ja sen voi optimoida oman budjetin mukaan kiinteällä kuukausihinnalla.

Lähde: Motorolan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola