OnePlusYleinen

OnePlus AI -tekoäly tulee OnePlus-puhelimiin huhtikuussa – Ensimmäinen ominaisuus on AI Eraser

OnePlus julkaisi tänään uuden AI Eraser -kuvankäsittelyominaisuuden OnePlus-älypuhelimille. Yhtiön mukaan AI Eraser on edistysaskel kuvankäsittelyteknologiassa intuitiiviseen, luovaan ja käyttäjälähtöiseen työskentelyyn.

”OnePlussan tavoitteena on tarjota edistynyttä ja käytännöllistä teknologiaa yhteisölleen” kertoo Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja (COO). ”Uskomme, että mobiililaitteiden generatiivisen tekoälyn mahdollisuudet tuottavuuden ja luovuuden työkaluina ovat valtavat. AI Eraser on OnePlussan ensimmäinen generatiiviseen tekoälyteknologiaan perustuva ominaisuus, joka on ensimmäinen askel visiossamme mullistaa kuvankäsittelyn tulevaisuus: käyttäjät voivat luoda upeita valokuvia muutamalla kosketuksella. Myöhemmin tänä vuonna aiomme esitellä lisää tekoälyominaisuuksia.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

AI Eraser hyödyntää tekoälyä ja useita kehittyneitä algoritmeja, jotta käyttäjät voivat valita ja poistaa ei-toivottuja kohteita valokuvistaan. Kun käyttäjä on valinnut kuvasta tiettyjä kohteita, kuten taustalla näkyviä ihmisiä, tekoäly analysoi valitun alueen ja luo automaattisesti korvaavan taustan, joka sulautuu saumattomasti kuvan ympäristöön.

AI Eraser on tulosta OnePlussan merkittävästä tutkimus- ja kehitystyöstä, jota on tehty huolella varmistaen tekoälyn luoman sisällön tarkkuus ja luotettavuus. Uuden ominaisuuden takana on patentoitu malli sekä laaja datasarja, jonka ansiosta työkalulla on laaja visuaalinen ymmärrys. AI Eraser pystyy älykkäästi korvaamaan ei-toivotut esineet asiayhteyteen sopivilla elementeillä, antaen käyttäjille mahdollisuuden tehdä korkealaatuista kuvankäsittelyä puhelimella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

AI Eraserin kehitystyö noudattaa tiiviisti OnePlussan käyttäjäkeskeistä suunnittelufilosofiaa, korostaen arvonluontia käyttäjilleen. AI Eraser tekee kuvien muokkauksesta kaikille mahdollista ja yksinkertaista, aiemmasta kuvankäsittelykokemuksesta riippumatta.

”Tekoäly älypuhelimissa tarjoaa lisää käyttömukavuutta ja tehokkuutta, antaen ihmisille mahdollisuuden viettää enemmän aikaa rakastamiensa asioiden parissa”, sanoo Nicole Zhang, OnePlussan tekoälytuotteiden johtaja. ”Kaikki OnePlussan tekoälyominaisuudet on rakennettu perustuen käyttäjien oikeisiin tarpeisiin ja aiomme jatkossakin investoida voimakkaasti vallankumouksellisten tekoälypohjaisten ominaisuuksien kehittämiseen, jotka vievät meidät lähemmäksi visiotamme mukavammasta tulevaisuudesta.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

AI Eraserin lanseerauksen myötä OnePlus jatkaa tuotteidensa käyttökokemuksen parantamista entisestään. Huhtikuusta alkaen OnePlus 12, OnePlus 12R, OnePlus 11 ja OnePlus Open tulevat saamaan ominaisuuden maailmanlaajuisesti asteittain tapahtuvassa päivitysjakelussa. Euroopassa ominaisuus on tulossa kyseisiin OnePlus-laitteisiin vuoden toisen neljänneksen, eli huhti-kesäkuun aikana.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus