MotorolaYleinen

Motorola Moto E13 julkaistiin virallisesti – maksaa vain 119 euroa

Motorola Moto E13

Motorola julkisti tänään Moto G53 5G- ja Moto G73 5G -puhelimet, mutta myös Moto G13- ja Moto G23 -puhelimet. Samalla Motorola esitteli alkuvuoden edullisimman älypuhelimensa, joka kantaa nimeä Moto E13.

Uutuuspuhelin tulee myyntiin kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, vihreä sekä valkoinen. Motorolan mukaan Moto E13 maksaa 119 euroa. Myyntiin puhelin saapuu Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Suomen osalta tarkkaa myynninaloituspäivää ei vahvistettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällainen on Moto E13

Moto E13 tarjoaa teknisesti melko perinteisiä edullisemman hintapisteen ominaisuuksia. Puhelimessa on 6,52 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus. Tehoista vastaa Unisoc T606 -järjestelmäpiiri.

Puhelimessa on 2 tai 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Myös muistikorttipaikka löytyy aina yhteen teratavuun asti. Moto E13 pitää sisällään 5000 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata 10 watin teholla USB-C-liittimen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä on Googlen kevennetty Android 13 Go Edition, joka on ymmärrettävää ottaen huomioon puhelimen tekniset ominaisuudet. Moto E13 tarjoilee lisäksi Dual-SIM-tuen sekä Bluetooth 5.0 -yhteyden.

Takaosassa on ainoastaan yksi kamera, jonka tarkkuus on 13 megapikseliä. Lisäksi etuosassa on 5 megapikselin kamera selfiekuvia varten.

Lähde: Motorolan materiaalit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola