OnePlusYleinen

OnePlussalta tulossa 7. helmikuuta myös toinen huippupuhelin – OnePlus 11R esitellään valituille markkinoille

OnePlus 11R

OnePlus tulee järjestämään 7. helmikuuta uusien tuotteiden lanseeraustilaisuuden Intiassa. Tilaisuudessa on vahvistettu julkistettavan globaaleille markkinoille OnePlus 11- ja OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet. Lisäksi tilaisuudessa nähdään OnePlussan ensimmäinen mekaaninen näppäimistö. Nyt on vahvistettu julkistettavan myös toinen huipputason puhelin.

Valikoima tulee laajentumaan myös uudella OnePlus 11R -älypuhelimella. R-malliston laitteet ovat usein jääneet vain Intian markkinoiden herkuksi, joten uutuuspuhelinta ei odoteta myyntiin Euroopassa. OnePlus on aloittanut puhelimesta vihjailut Intiassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on julkaissut puhelimen takakuoresta ensimmäisiä kuvia, jotka paljastavat sinisen väriversion. Kuvat eivät kuitenkaan paljasta kovinkaan paljoa. Aikaisemmat vuodot ovat kertoneet OnePlus 11R -puhelimen teknisistä tiedoista, joiden perusteella kyseessä on mielenkiintoinen uutuus.

Puhelimeen on tulossa Qualcommin viime syksyn Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, eikä OnePlus 11 -mallin tavoin uusin Snapdragon 8 Gen 2. Vuodot ovat kertoneet puhelimessa olevan 6,67 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, jossa on 2772 x 1240 pikselin tarkkuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita takaosaan odotetaan kolmea, jotka olisivat 50 megapikselin pääkamera, 12 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin kolmas kamera. Etuosassa on 16 megapikselin kamera selfiekuvia varten. OnePlus 11R tulee saamaan myös Googlen tuoreimman Android 13 -käyttöjärjestelmän sekä OxygenOS 13.1 -käyttöliittymän. Akun koko on 5000 milliampeerituntia ja sen odotetaan tukevan 100 watin pikalatausta.

Tiedot OnePlus 11R -puhelimesta tulevat varmasti tarkentumaan ennen julkaisua.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus