MotorolaYleinen

Motorola Moto G24 Power- ja Moto G34 -puhelimet paljastuivat vuotokuvista

Motorola Moto G34 ja Moto G24 Power

Motorola valmistelee kahden uuden edullisemman Moto G -puhelimen julkaisua Euroopan markkinoille. Mysmartprice.com-sivusto on saanut käsiinsä kuvia Moto G24 Power- ja Moto G34 -puhelimista, jotka voitaisiin julkaista tammikuun aikana.

Moto G24 Power -puhelimessa on hieman uudistettu muotoilu. Takaosan kamera-alue on viety nyt aivan puhelimen yläkulmaan ja se yhdistyy saumattomasti takapintaan. Kamera-alueessa nähdään kaksi kameraa sekä LED-salamavalo. Pääkameran tarkkuus on 50 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen etuosassa on paksuilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä. Kuvat paljastavat Moto G24 Powerin oikeassa kyljessä olevan äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on integroitu sormenjälkilukija. Vasemmassa reunassa on SIM-korttiluukku.

Moto G24 Power on tulossa tarjolle ainakin kahdessa väriversiossa, jotka ovat hopea sekä tummansininen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G34 tuo mukanaan jälleen hieman erilaisen kamera-alueen takaosaansa. Kamera-alue on puhelimen yläkulmaan asti viety, mutta nyt se ei näytä yhdistyvän saumattomasti takapaneeliin. Kamera-alueessa on kaksi kameraa, LED-salama sekä vahvistus 50 megapikselin pääkameralle.

Muilta osin Moto G34 muistuttaa Moto G24 Poweria. Etuosassa näyttöä kiertää paksut kehykset ja siinä on etukameraa varten tehty reikä. Oikeassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on integroitu sormenjälkilukija. Vasemmassa reunassa on SIM-korttiluukku. Alareunassa on kaiutin, USB-C-liitin sekä kuulokeliitin.

Valitettavasti tarkkoja teknisiä tietoja puhelimista ei ole vuotanut.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola