MotorolaYleinen

Motorola Moto G51 5G tulossa pian – paljastui suorituskykytestin tietokannasta

Motorola Moto G50 5G

Motorola on keskittynyt vahvasti edullisiin älypuhelimiinsa ja lisää on jatkuvasti tulossa. Jo aikaisemmin Motorola on esitellyt Moto G50– ja Moto G50 5G -5G-älypuhelimet, mutta nyt ensimmäisiä tietoja on saatu Moto G51 5G -puhelimesta. Kyseessä on todennäköisesti seuraavan sukupolven malli, joka tullaan julkaisemaan yhdessä aikaisemmin vuotaneen Moto G31 -puhelimen rinnalla.

Toistaiseksi julkaisematon Moto G51 5G on paljastunut suorituskykytesti Geekbenchin tietokannasta, joka paljastaa muutaman avainominaisuuden. Geekbenchin mukaan Motorola hyödyntäisi Moto G51 5G -puhelimessa Qualcommin kehittämää varsin iäkästä Snapdragon 750G -järjestelmäpiiriä, joka takaa tuen 5G-verkoille. Puhelimessa on myös 4 gigatavua RAM-muistia sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mitään muuta ei Geekbench valitettavasti pääse paljastamaan, mutta kyseessä on selvästi edullisemman hintapisteen 5G-puhelin. Vanhemmalla järjestelmäpiirillä Motorola on nähtävästi pystynyt alentamaan hinnoittelua, sillä odotettavasti Moto G51 5G asettuu noin 200-300 euron hintaluokkaan. Keväällä julkaistu Moto G50 tuli myyntiin 199 euron hintaan Suomessa ja puhelin perustui Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiiriin.

Todennäköisesti lähiaikoina Moto G51 5G -puhelimesta tullaan kuulemaan lisätietoja. Motorola saattaa julkaista uudet Moto Gx1 -sarjan puhelimet vielä tämän vuoden aikana, vaikka edeltäjäversiot julkaistiin vasta keväällä.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola