MotorolaYleinen

Sertifiointikuvat paljastavat julkaisemattoman Motorola Moto G31 -puhelimen – saamassa 50 MP kameran ja suuren akun

Motorola Moto G31

Motorolan on tiedetty kehittävän uutta alemman keskihintaluokan Moto G31 -älypuhelinta, joka olisi seuraaja aikaisemmin tänä vuonna julkaistulle Moto G30 -puhelimelle. Moto G31 on läpäissyt jo aikaisemmin monia sertifiointeja, mutta nyt Taiwanin NCC on myös antanut puhelimelle hyväksyntänsä. Samalla puhelimesta on paljastunut kuvia sekä tietoja.

Sertifiointitiedoista paljastuneet kuvat vahvistavat puhelimen muotoilun kokonaisuudessaan. Motorola on varustellut Moto G31 -puhelimen muun muassa suurella näytöllä, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Näyttöä kiertää edullisien puhelimien tapaisesti paksut mustat kehykset. Moto G31:n takaosassa on pyöristetyillä kulmilla varusteltu laatikkomainen kamera-alue, jossa nähdään kolme kameraa sekä LED-salamavalo. Kuvat vahvistavat pääkameran tarkkuuden yltävän 50 megapikseliin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G31:n takaosassa on esillä myös perinteikäs sormenjälkilukija. Laitteen alareunassa nähdään USB-C-liitin, mikrofoni sekä kaiutin. Vasemmassa kyljessä on ainoastaan SIM-korttitelakka sekä oikeassa kyljessä nähdään virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet sekä Google Assistant -painike. Moto G31:n yläreunassa on ainoastaan 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä yksi mikrofoni.

Puhelimen muotoilu on tuttua Motorolaa ja Moto G31 on valmistettu pääosin muovista. Kuvista saadaan vahvistus myös kookkaalle 4850 milliampeeritunnin akulle ja kuva laturista kertoo latauksen tapahtuvan 10 watin teholla. Lisäksi aikaisemmat vahvistukset ovat paljastaneet Motorolan hyödyntävän puhelimessa Android 11 -käyttöjärjestelmää.

Toistaiseksi muita tietoja Moto G31 -puhelimesta ei ole olemassa. Todennäköisesti julkaisu tulee tapahtumaan lähiviikkoina, sillä se on saanut jo monet tärkeät sertifikaatit.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola