MotorolaYleinen

Motorola Moto G62 -puhelimen kuvat ja tiedot vuotivat – 120 hertsin AMOLED-näyttö ja Snapdragon 480+ -järjestelmäpiiri

Motorola Moto G62

Motorola on panostanut tänä vuonna vahvasti Moto G -mallistoon ja julkaissut jo useita erilaisia malleja. Tällä kertaa vuorossa olisi Moto G62, josta on nyt saatu kuulla tietoja sekä nähdä vuotokuvia saksalaisen Winfuture.de-sivuston ansiosta.

Ulkoisesti Moto G62 tulee olemaan kuten muutkin uudet Moto G -malliston puhelimet. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue ja etuosassa on tasainen näyttöpaneeli. Kuvissa puhelin on esillä kahdessa väriversiossa, jotka ovat harmaa ja vihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G62 on saamassa kookkaan 6,5 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä korkea 120 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on myös 16 megapikselin tasoista etukameraa varten tehty reikä. Takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makro- tai syvyyskamerasta. Puhelin tukee korkeintaan 1080p-videokuvausta.

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 480+ -järjestelmäpiiri, joka nähtiin viime vuonna myös Moto G51 5G -puhelimessa. Kyseessä on Qualcommin yksi halvimmista 5G-yhteydet tarjoavista järjestelmäpiireistä. Motorola on pistänyt puhelimeen vuodon mukaan 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tuettuna on myös muistikortti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia, jota voidaan ladata USB-C-liittimen kautta pikalatauksella. Toistaiseksi tarkkaa tietoja latauksen tehosta ei ole. Puhelimessa on myös Bluetooth 5.1, NFC ja Android 12.

Hinnasta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta Motorolan odotetaan julkistavan Moto G62:n alle 300 euron hintapisteeseen. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin puhelin tullaan julkistamaan.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola