Yleinen

Postin saapumisilmoituksiin muutoksia – tekstiviestiä ei välttämättä enää lähetetä

Kuva: Posti

Posti on ilmoittanut tekevänsä muutoksia lähetyksien saapumisilmoituksiin kesäkuun aikana. Jatkossa saapumisilmoituksen lähettää OmaPosti-sovellus, jos sovellus on käytössä ja sille on annettu lupa lähettää ilmoituksia. Tässä tapauksessa saapumisilmoitusta ei enää lähetetä tekstiviestinä.

Posti karsii OmaPosti-käyttäjien päällekkäisiä saapumisilmoituksia, jotta vastaanottaminen olisi selkeämpää. Saapumisilmoitus lähetetään, kun paketin tai kirjeen voi noutaa Postin pakettiautomaatista tai palvelupisteestä. OmaPosti-käyttäjät ovat tähän asti saaneet ilmoituksen useasta eri kanavasta yhtä aikaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Saapumisilmoitus tulee OmaPosti-mobiilisovellukseen, jos vastaanottaja käyttää sovellusta ja on antanut luvan lähettää ilmoituksia sekä puhelimen että OmaPosti-sovelluksen asetuksista. Saapumisilmoitus tulee yhä tekstiviestinä, jos vastaanottaja ei käytä OmaPosti-sovellusta tai ei ole antanut sille lupaa lähettää ilmoituksia.

Kuva: Posti

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Postin mukaan saapumisilmoitus lähetetään yhä myös sähköpostitse. Lisäksi kaikki vastaanottajat saavat muistutuksen, jos lähetystä ei ole noudettu kolmen päivän aikana. Muutoksen syynä on Postin tiedotteen mukaan asiakkailta saatu palaute päällekkäisistä ilmoituksista. Posti on kertonut tulevansa jatkossakin vähentämään lähetettävien tekstiviestien määrää.

Lähde: Posti

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen