MotorolaYleinen

Motorola Moto G72 -puhelimen tuotekuvat paljastuivat ennen julkaisua – saamassa 108 megapikselin kameran ja näytönalaisen sormenjälkilukijan

Motorola Moto G72

Motorolalta on huhuttu toisinaan uutta Moto G72 -älypuhelinta, josta on nyt vuotanut tarkkoja tuotekuvia. Vuoto antaa toistaiseksi parhaan kuvan tulevasta puhelimesta, mutta toistaiseksi Motorola ei ole itse vahvistanut laitteen tarkkaa julkaisuaikaa.

Vuotokuvien perusteella Moto G72 on saamassa muotoilun, joka on perinteikäs Motorolalle. Puhelimessa on todennäköisesti muovinen rakenne, ja takaosassa on laatikkomainen kamera-alue. Kameroita nähdään kolme kappaletta, joiden rinnalla on LED-salamavalo sekä teksti ”108MP”. Etuosassa on esillä suuri näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G72:n etuosassa on myös kuvien perusteella näytönalainen sormenjälkilukija, joka on Motorolan puhelimissa yleisesti melko harvinainen. Puhelimen oikeassa kyljessä on esillä virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Alareunassa on kuulokeliitin, USB-C-liitin sekä kaiutin. Yksi kuvista viittaa myös puhelimen roiskevettä kestävään rakenteeseen.

Motorola on julkistamassa puhelimen ainakin kolmessa värissä, jotka ovat musta, valkoinen sekä vihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Moto G72 tulee saamaan noin 6,5 tuuman kokoisen AMOLED-näytön. Lisäksi huhuissa on puhuttu suuresta 5000 milliampeeritunnin akusta sekä 33 watin tehoisesta pikalatauksesta. 108 megapikselin pääkameran rinnalla on todennäköisesti 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa voisi olla 16 megapikselin selfiekamera.

Motorolan odotetaan esittelevän puhelimen vielä syyskuun aikana. Tarkkaa tietoa ei kuitenkaan ole ja tekniset tiedot kannattaa ottaa vielä varauksella vastaan. Todennäköisesti kyseessä olisi 4G-puhelin, mutta Motorolalta saattaa olla tulossa myös 5G-versio, sillä mallistossa on edullisemmistakin malleista 5G-versioita.

Lähde: Pricebaba.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola