XiaomiYleinen

Xiaomi vahvisti: Mega-tapahtuma luvassa 4. lokakuuta – odotuksissa ainakin Xiaomi 12T -sarjan huippupuhelimet

Xiaomi on tänään vahvistanut sosiaalisen median kanaviensa kautta virallisesti ensi viikolla järjestettävän julkaisutilaisuuden. Xiaomi järjestää niin sanotun mega-tapahtuman, joka kulkee iskulauseella ”Make moments mega”.

Tilaisuus järjestetään 4. lokakuuta Saksan Münchenissä kello 15.00 Suomen aikaa. Xiaomi ei ole suoraan vahvistanut laitteita, jotka tullaan tilaisuudessa näkemään, mutta kyseessä on suuri globaaleille markkinoille tarkoitettu julkaisu. Tilaisuus järjestetään paikan päällä Münchenissä, mutta se lähetetään suorana myös Xiaomin sosiaalisen median kanavien kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Huhujen mukaan tilaisuuden tärkeimmät julkaisut ovat Xiaomi 12T -sarjan älypuhelimet. Huhut ovat kertoneet 200 megapikselin kameralla varustellusta Xiaomi 12T Prosta sekä karsitummasta Xiaomi 12T -perusmallista. Lisäksi huhuissa on odotettu uutta edullista Redmi Pad -tablettia sekä uusia täyslangattomia nappikuulokkeita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 12T Prosta on nähty useita vuotoja, joiden mukaan laite on saamassa 200 megapikselin kameran. Kyseessä olisi yksi ensimmäisistä älypuhelimista, jossa olisi 200 megapikselin kamera, sillä Motorola ehti julkaista jo Edge 30 Ultran. Xiaomilta ei odoteta ainakaan lähiaikoina muita kameroihin keskittyviä puhelimia globaaleille markkinoille, joten kyseessä on selvä vihjaus Xiaomi 12T Prosta.

Aikaisempi vuoto on paljastanut Xiaomi 12T- ja Xiaomi 12T Pro -puhelimista tarkat tekniset tiedot sekä tuotekuvat. Puhelimet ovat hyvin samanlaisia, mutta eroja nähdään pääkameran ohella järjestelmäpiirissä. Xiaomi 12T saa 200 megapikselin kameran sijasta 108 megapikselin kameran. Lisäksi Xiaomi 12T Prossa on uusin Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, kun Xiaomi 12T -puhelimessa on MediaTekin kehittämä Dimensity 8100-Ultra -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkemmin vuotoihin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa. Huhut ovat kertoneet Xiaomi 12T Pron hinnan asettuvan 849 euroon ja vastaavasti Xiaomi 12T -puhelimen hinnan asettuvan 649 euroon.

Lähde: Twitter (Xiaomi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi