MotorolaYleinen

Motorola-pomo vahvisti Moto X40:n olemassaolon – odotettavasti ensimmäinen Snapdragon 8 Gen 2 -puhelin

Motorola Edge X30

Motorola saattaa tuoda markkinoille maailman ensimmäisen Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriin perustuvan älypuhelimen, jonka on huhuttu kantavan nimeä Moto X40. Nyt myös Motorolan johtaja on antanut tulevasta puhelimesta ensimmäisen vihjauksen kiinalaisessa Weibo-palvelussa, joten julkaisun voidaan olettaa lähenevän kovaa tahtia.

Moto X40 -puhelimesta on nyt ensimmäistä kertaa vihjattu Chen Jinin toimesta, joka on Lenovon älypuhelintoiminnan johtaja Kiinassa. Weibo-palvelussa Jin kysyy seuraajiltaan, mitä he odottavat Moto X40 -puhelimelta. Julkaisun on todettu vahvistavan huhutun Moto X40 -puhelimen olemassaolon, mutta toistaiseksi se ei kuitenkaan vahvista mitään tietoja puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koska puhelimesta vihjaillaan jo nyt Motorola-johtajan toimesta, niin julkaisua voidaan odottaa ainakin Kiinan markkinoilla hyvinkin pian. Julkaisun on odotettu tapahtuvan marraskuun lopulla tai joulukuun alussa. Moto X40 -puhelin tullaan odotettavasti näkemään myös globaalisti myynnissä vuoden 2023 alussa, mutta mahdollisesti Motorola Edge 40 Pro -mallinimellä.

Huhujen mukaan kyseessä olisi Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriin perustuva laite, jonka julkaisua Qualcommilta odotetaan marraskuun aikana. Motorolan on odotettu olevan ensimmäisten joukossa käyttämässä uusinta tehopiiriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan odotetaan tarjoavan Moto X40 -puhelimessa myös 165 hertsin OLED-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Puhelimeen odotetaan 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia. Kameroita pitäisi olla takaosassa kolme kappaletta, jotka olisivat 50 megapikselin pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 12 megapikselin telekamera. Etuosassa on todennäköisesti 60 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Todennäköisesti tiedot Moto X40 -puhelimesta tulevat tarkentumaan lähiviikkoina. Moto X40 on seuraaja viime vuonna Kiinassa julkaistulle Edge X30 -puhelimelle, joka nähtiin globaalisti myynnissä Motorola Edge 30 Pro -mallinimellä.

Lähde: Weibo (kiinaksi)  

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola