MotorolaSponsoroitu

Motorola Razr 40 Ultra on moderni ikoni – Suurin ja kehittynein ulkoinen näyttö täynnä taianomaisia kokemuksia

Motorola Razr 40 Ultra

Motorola Razr 40 Ultra on tällä hetkellä mielenkiintoisin taittuvanäyttöinen älypuhelin, joka tuo mukanaan huippuluokan tekniikoita sekä toteutuksia, joita muut eivät tarjoa. Yksi näistä on kookas ulkopuolen näyttö, joka helpottaa puhelimen käyttöä ja vie kokemuksen aivan uudelle tasolle.

Taittuvan toteutuksen ansiosta Motorola Razr 40 Ultra taittuu kompaktiin kokoon, mutta sen ohella kyseessä on monipuolinen lippulaivapuhelin. Motorola on varustellut puhelimen 6,9 tuuman taittuvalla pOLED-näytöllä, jossa on 165 hertsin virkistystaajuus sekä 1400 nitin kirkkaus. Tehoista vastaa Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri ja puhelimessa on myös 12 + 13 megapikselin kaksoiskamera.

Suomessa Motorola Razr 40 Ultra on tarjolla 8 + 256 gigatavun muistiversiossa 1199 euron suositushintaan. Puhelimen pystyy ostamaan Powerin, Gigantin, Telian, DNA:n, Elisan, Verkkokauppa.comin ja Veikon Koneen valikoimista.

Osta Motorola Razr 40 Ultra täältä!

Suuri ulkoinen näyttö täynnä taikuutta

Motorola Razr 40 Ultra asettaa uusia ulottuvuuksia taittuvanäyttöisille puhelimille markkinoiden suurimmalla ulkopuolen näytöllä. Näyttö on kooltaan 3,6 tuumaa ja se perustuu laadukkaaseen pOLED-tekniikkaan. Näyttö on suunniteltu mukaansatempaavaksi, henkilökohtaiseksi ja hauskaksi.

Uusi ulkonäyttö mahdollistaa puhelimen pääkameroiden käyttämisen selfiekuvaukseen entistä laadukkaammin. Tämä on merkittävää, koska selfiet ovat erittäin suosittuja sosiaalisen median alustoilla ja itseilmaisussa ympäri maailmaa. Pääkameroiden parempi laatu tarkoittaa terävämpiä ja selkeämpiä kuvia, jotka voivat auttaa käyttäjiä erottumaan joukosta.

Lisäksi ulkonäytöltä näkee kätevästi itsensä ennen kuvaamista. Tämä on hyödyllistä, kun käyttäjät haluavat tarkistaa oman asentonsa ja ulkonäkönsä ennen kuvan ottamista. Ominaisuus auttaa saamaan halutut kuvat aikaisempaa helpommin. Kameran eleohjausmahdollisuus ilman käsiä tekee selfieiden ottamisesta entistä helpompaa ja huolettomampaa.

Suuren ulkonäytön mukanaan tuomilla hyödyillä saadaan kaikki irti Motorola Razr 40 Ultran huippuluokan kameroista. 12 megapikselin optisesti vakautettu pääkamera on varustettu valovoimaisella linssillä. Tämä tarkoittaa, että puhelimella voi ikuistaa upeat otokset jokaisessa tilanteessa, oli kyseessä sitten hämärässä otettu kuva, liikkeessä olevat kohteet tai tarkkoja yksityiskohtia vaativat otokset.

Mutta ei siinä vielä kaikki – Motorola Razr 40 Ultrassa on myös 13 megapikselin ultralaajakulmakamera, joka tarjoaa uusia mahdollisuuksia laajalla kuvakentällään. Kamera antaa vapauden kuvata upeita maisemia, suuria ryhmäkuvia tai vangita enemmän ympäristöä yhteen otokseen. Tämän lisäksi ultralaajakulmakamera tukee makrokuvaamista.

Motorola Razr 40 Ultran voi asettaa pöydälle ilman erillisiä lisälaitteita Flex View -ominaisuuden ansiosta ja kuvia voi ottaa hauskasti uudella tyylillä. Kuvaustavat ovat uutuuspuhelimella rajoittamattomat ja sen avulla voi löytää ainutlaatuisia perspektiivejä.

Motorola Razr 40 Ultrassa on myös kustomoitu Spotify-paneeli ulkonäytöllä, jolta pääsee suoraan käsiksi lempimusiikkiin ja suositeltuihin artisteihin ilman puhelimen avaamista.

Ulkopuolen näytöltä voidaan myös käyttää suosikkisovelluksia ilman laitteen avaamista. Tämä on erityisen kätevää silloin, kun käyttäjä haluaa nopeasti tarkistaa esimerkiksi viestit tai ilmoitukset. Ominaisuus säästää ennen kaikkea aikaa ja tekee älypuhelimen käytöstä sujuvampaa sekä tehokkaampaa.

Näyttö voidaan myös personoida tuomaan esille käyttäjän omaa tyyliä. Motorola Razr 40 Ultrassa on monta erilaista kellotyyliä ja taustakuvaa, joiden joukosta voi valita mieluisan vaihtoehdon. Motorola Razr 40 Ultra on siis yksilöllinen ja mahdollistaa tyylin vaihtamisen juurin omanlaisekseen.

Viesteihin vastaaminen on myös helppoa sisäänrakennetulla luonnollisen kokoisella näppäimistöllä. Se tekee viestien kirjoittamisesta sujuvaa ja luonnollista, ja käyttäjät voivat vastata viesteihin yhtä vaivattomasti kuin suuremmalla näytöllä.

Motorola Razr 40 Ultran ulkonäyttö on yksinkertaisesti täynnä taikuutta ja uskomattoman monipuolisia kokemuksia. Se ei rajoitu vain ilmoituksien katsomiseen, vaan sen avulla voi ohjata puhelinta samalla tavalla kuin suuremmalta näytöltä.

Moderni ikoni

Motorola Razr 40 Ultra yhdistää ikonisen Razr-tyylin moderniin muotoiluun, tarjoten kevyen, virtaviivaisen ja joustavan toteutuksen, joka sopii vaivatta taskuun. Inspiraatiota uutuuspuhelimessa on ammennettu alkuperäisestä Razr V3 -puhelimesta, ja sen design henkii nostalgista eleganssia.

Värivalikoima on harkittu ja tyylikäs, tarjoten kolme erilaista vaihtoehtoa. Musta Infinity Black säteilee perinteistä tyylikkyyttä, sininen Glacier Blue tuo mukanaan raikasta väriä arkeen ja vegaaninahalla viimeistelty Viva Magenta kunnioittaa Motorolan yhteistyötä Pantonen kanssa, edustaen vuoden 2023 värimaailmaa ja pitäen tyylin ajanhermolla.

Puhelimessa oleva sarana on suunniteltu kestämään. Motorola Razr 40 Ultran sisällä on johtava ja patentoitu uusi pisarasarana, joka minimoi näytössä nähtävän taitoskohdan. Käyttäjät pääsevät nauttimaan sileästä ja saumattomasta näytöstä. Uudistetun saranan avulla puhelimeen ei jää mitään rakoja, joka parantaa laitteen kestävyyttä.

Motorola Razr 40 Ultra on suunniteltu elämää varten ja se kestää roiskevettä. Olitpa sitten lähdössä juoksulenkille tai vastaamassa puheluun sateessa, vettähylkivä toteutus pitää laitteen käyttökunnossa.

Motorola Razr 40 Ultra ei pelkästään näytä upealta, vaan se tarjoaa myös kestävän ja käytännöllisen kokemuksen kaikissa tilanteissa.

Motorola Razr 40 Ultra on myös paljon muuta!

Motorola Razr 40 Ultran sisältä paljastuu valtava 6,9 tuuman kokoinen taittuva näyttö, joka perustuu korkealaatuiseen pOLED-tekniikkaan. Näytön nopea ja sulava 165 hertsin virkistystaajuus tekee koko käyttökokemuksesta entistäkin nautinnollisemman. Lisäksi korkea virkistystaajuus vähentää haamukuvien näkymistä yhteensopivissa peleissä, mikä tekee pelaamisesta immersiivisempää.

Motorola Razr 40 Ultran äänikokemuksesta huolehtii laadukkaat stereokaiuttimet, joissa on tuki Dolby Atmos -äänimaailmalle sekä laadukkaille Snapdragon Sound -Bluetooth-optimoinneille.

Tehoja ei myöskään puhelimesta puutu. Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri on salamannopea ja se tuo mukanaan tehokkaat 5G-yhteydet. Luksustason suorituskyvyn ansiosta Motorola Razr 40 Ultra ei jää koskaan jälkeen, vaan päivittäiset hommat hoituvat puhelimen avulla kädenkäänteessä.

Akku ei tule myöskään loppumaan kesken päivän, sillä 3800 milliampeeritunnin akun on suunniteltu kestämään koko päivän vain yhdellä latauksella. Motorola Razr 40 Ultran käyttäjät pääsevät nauttimaan myös kategorian yhdestä tehokkaimmasta pikalatauksesta 30 watin TurboPower-ratkaisun ansiosta. Se mahdollistaa muutamassa minuutissa virran saamisen useaksi tunniksi. Puhelimesta löytyy lisäksi tuki langattomalle lataukselle.

Motorola Razr 40 Ultran ohjelmistona toimii puhdas ja tuorein Android 13, jossa on Motorolan tutut optimoinnit. Laajat kustomointimahdollisuudet sekä kätevät pikatoiminnot vievät ohjelmistokokemuksen uudelle tasolle. Lisäksi Moto Suojaus yhdessä ThinkShield-optimointien kanssa tarjoavat paremman yksityisyyden sekä tietoturvan. Motorola Razr 40 Ultra tulee saamaan päivityksiä aina vuoteen 2027 asti.

Tutustu Motorola Razr 40 Ultraan tarkemmin täältä!

 Motorola Razr 40 Ultran tekniset tiedot:

 • Näyttö (ulkona): 3,6 tuumaa, pOLED, 1066 x 1056 pikseliä, 144 Hz virkistystaajuus, 1:1-kuvasuhde, HDR10+, 1100 nitiä
 • Näyttö (sisällä): 6,9 tuumaa, pOLED, Full HD+ (2640 x 1080), 413 ppi, 165 Hz, 22:9-kuvasuhde, HDR10+, 1400 nitiä
 • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1
  • RAM-muisti: 8 tai 12 gigatavua (LPDDR5)
  • Tallennustila: 256 gigatavua (UFS 3.1)
 • Takakamerat: Kaksoiskamera + LED-salama
  • Pääkamera: 12 MP (f/1.5, 1.4 µm, OIS)
  • Ultralaajakulmakamera: 13 MP (f/2.2, 1.12 µm, AF, 108°)
 • Etukamera: 32 MP (f/2.4, 0.7 µm)
 • Akku: 3800 milliampeerituntia (ei irrotettava)
  • Lataus: 30 watin langallinen lataus + 5 watin langaton lataus
 • Liitännät ja tekniikka: USB-C, NFC, Bluetooth 5.3, Wi-Fi 6e
 • Muuta: Dual-SIM (nano-SIM + eSIM), sormenjälkilukija kyljessä, stereokaiuttimet
 • Käyttöjärjestelmä: Android 13, MyUX
  • Päivityslupaus: 3 vuotta Android-versiopäivityksiä, 4 vuotta tietoturvapäivityksiä
 • Materiaalit: Gorilla Glass Victus (tai vegaaninahka) ja 7000-sarjan alumiini
 • Mitat (avattuna): 170,83 x 73,95 x 6,99 millimetriä
 • Mitat (suljettuna): 88,42 x 73,95 x 15,1 millimetriä
 • Paino: 188,5g (lasiversio), 184,5g (nahkaversio)
 • Vedenkestävyys: IP52-luokitus, roiskevedenkestävä
 • Värit: Infinite Black, Glacier Blue sekä Viva Magenta
 • Suositushinta: 1199 euroa
SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Motorola