OnePlusYleinen

OnePlus toi Suomessa myyntiin edullisemmat OnePlus Buds Pro 2R -kuulokkeet 149 euron suositushinnalla

OnePlus Buds Pro 2R

OnePlus julkisti jo helmikuussa OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet, jotka tulivat myyntiin myös Suomessa. Samalla Intian markkinoille esiteltiin karsitummat ja edullisemmat OnePlus Buds Pro 2R -kuulokkeet, jotka ovat tästä päivästä lähtien saatavilla myös Suomessa.

OnePlus Buds Pro 2R -kuulokkeet tulevat laajentamaan kuulokevalikoimaa karsituimmilla ominaisuuksilla. R-versiossa on karsittu kahdesta ominaisuudesta, sillä mukana ei ole enää pään seurantaa tilaäänessä ja samalla myös langattomasta latauksesta joudutaan luopumaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muilta osin OnePlus Buds Pro 2R -kuulokkeet ovat samanlaiset kuin OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet. Kuulokkeissa on muun muassa 11 mm ja 6 mm elementit ja tehokas 48 desibelin vastameluominaisuus.

Kuulokkeissa on myös OnePlus Buds Pro 2:n tavoin IP55-tason mukainen veden- ja pölynkestävyys, nopea langallinen lataus ja jopa 36 tunnin akkukesto. Kuulokkeissa on myös Bluetooth 5.3- ja LHDC 4.0 -tuki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds Pro 2R on saatavilla ainoastaan valkoisena Misty White -väriversiona. Toimitukset ovat alkaneet tänään 25. syyskuuta ja suositushinta on 149 euroa. Hintaeroa on 30 euroa verrattuna Buds Pro 2 -malleihin, joiden suositushinta on 179 euroa.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus