MotorolaYleinen

Motorola Razr tulee Suomessa myyntiin kevään aikana 1599 euron hintaan

Motorola on tänään esitellyt suomalaismedioille uutta Moto G8 Power -puhelinta sekä viime vuonna julkaistua Motorola Razr -taittuvanäyttöistä simpukkapuhelinta. Motorola on kertonut tuovansa puhelimen myyntiin 1599 euron hintaan, mahdollisesti huhtikuussa.

Tarkkaa myyntiintulopäivämäärää ei Motorola Razr -puhelimelle kerrottu, sillä asiassa on vielä paljon muuttujia. Kiinassa puhelimen tuotantoon on vaikuttanut muun muassa koronavirus, jonka lisäksi puhelin on myyty loppuun useissa maissa. Motorolan kerrotaan neuvottelevan yksityiskohtien osalta suomalaisien operaattoreiden ja jälleenmyyjien kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Razr -puhelimesta löytyy peräti kaksi näyttöpaneelia, joista pienempi löytyy etupuolelta. Pikkunäyttö on kooltaan 2,7 tuumaa ja siinä on 600 x 800 pikselin tarkkuus. Pikkunäytöltä on mahdollista tarkistaa nopeasti ilmoituksia sekä käyttää muun muassa kuvauksessa. Suurempi näyttö löytyy laitteen sisäpuolelta ja kyseessä on muovinen taittuva pOLED-paneeli, jonka koko on 6,2 tuumaa. Näytössä on 2142 x 876 pikselin tarkkuus sekä 21:9-kuvasuhde. Näyttö taittuu keskikohdasta vaakasuuntaisesti, jotta puhelin mahtuisi pienempään tilaan. Päänäytössä on myöskin lovi, johon on laitettu etukamera sekä puheluihin käytettävä kuuloke.

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 710 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy mukavat 128 gigatavua, mutta erillistä muistikorttipaikkaa laitteeseen ei ole saatu. Motorola Razr on myöskin ainoastaan varusteltuna eSIM-korttipaikalla, joten puhelimeen ei ole mahdollista asettaa perinteistä SIM-korttia. Akunkestosta vastaa pieneltä kuulostava 2510 milliampeeritunnin akku, jota ladataan 15 watin TurboPower-pikalatauksella. Motorola Razr on varusteltuna myöskin USB-C-liittimellä, sormenjälkilukijalla sekä NFC:llä. Käyttöjärjestelmänä toimii ainakin toistaiseksi Android 9.0 Pie.

Kameroita puhelimessa on kaksi, joista pääkameran tarkkuus on 16 megapikseliä. Pääkamera löytyy laitteen ulkopuolelta ja siinä on muun muassa f/1.7-aukko, 1,22 μm pikselikoko sekä laserautomaattitarkennus. Pääkamera tukee Motorolan mukaan Night Vision -kuvaustilaa, jonka luvataan tuottavan paremmat kuvat myös heikommassa valaistuksessa. Kameran rinnalla on myöskin kaksois-LED-salamavalo. Etukamera sijaitsee puhelimen sisäpuolella ja sen tarkkuus yltää 5 megapikseliin.

Motorola Razr 2019 tekniset tiedot:

 • Näyttö: 2,7 tuuman pikkunäyttö (600x800p) + 6,2 tuuman pOLED taittuva, HD+ (2142 x 876p), 21:9
 • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 710
 • RAM-muisti: 6 Gt
 • Tallennustila: 128 Gt
 • Pääkamera: 16 MP pääkamera (f/1.7, 1,22 μm, EIS, PDAF, LAF) + kaksois-LED-salama
 • Etukamera: 5 MP (f/2.0, 1.12 μm)
 • Akku: 2510 mAh (15W TurboPower-pikalataus)
 • Muuta: USB-C, sormenjälkilukija, eSIM, NFC
 • Käyttöjärjestelmä: Android 9.0 Pie
 • Mitat: auki: 72 x 172 x 6,9 mm, suljettuna: 72 x 94 x 14 mm
 • Paino: 205 g
 • Värit: Musta
 • Hinta: 1599 euroa

Lähde: Mobiili.fi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

 1. En ikinä ostaisi noin kalista puhelinta

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola