HTCYleinen

HTC julkaisi uuden Wildfire R70 -älypuhelimen valikoiduilla markkinoilla

HTC on julkaissut Intiassa sekä Thaimaassa uuden alemman hintaluokan älypuhelimen, joka kantaa nimeä Wildfire R70. Valitettavasti puhelimen hinnoittelua ei ole vielä vahvistettu, mutta se on tulossa saataville kuitenkin hyvin pian.

Puhelin on varusteltuna suurella 6,53 tuuman IPS LCD -näyttöpaneelilla, jonka tarkkuus yltää HD+ -tasolle. Näytössä on myös 19,5:9-kuvasuhde sekä pisaramainen loviratkaisu. Tehoista kerrotaan vastaavan MediaTekin kehittämä Helio P23 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 2 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa Wildfire P70 on saanut 32 gigatavua, mutta sitä voidaan laajentaa microSD-muistikortin avustuksella 256 gigatavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita HTC on pakannut puhelimen takaosaan kolme kappaletta. Pääkamerana on 16 megapikselin sensori, jonka rinnalta löytyy 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamera. Etukameran tarkkuus on 8 megapikseliä. Wildfire P70:n muovisen rakenteen sisälle kätkeytyy 4000 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 10 watin latauksella microUSB-latausliittimen kautta. Puhelimessa on myös sormenjälkilukija, 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä.

HTC Wildfire P70 tulee tarjolle kahdessa värissä, jotka ovat Aurora Blue sekä Night Black. Tarkasta hinnoittelusta tai saatavuudesta ei toistaiseksi ole tietoa.

Lähde: HTC Wildfire R70 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC