MotorolaYleinen

Motorola työstää 5G-versiota taittuvanäyttöisestä Razr-puhelimesta

Motorola Razr

Motorola julkaisi viime vuoden lopulla ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimensa globaalisti ja kyseessä on simpukkapuhelimesta inspiraationsa saanut Motorola Razr. Vaikka puhelin julkaistiin vasta hiljattain, niin Motorola Razr oli jo julkaisunsa aikaan varusteltu keskihintaluokan teknisillä ominaisuuksilla. Nyt on käynyt kuitenkin ilmi, että Motorola aikoo julkaista puhelimesta myös parannellun version.

Uudessa Motorola Razr -puhelimessa kerrotaan olevan tuki 5G-yhteyksille, kun aikaisemmin nähdyssä versiossa on korkeintaan 4G-tuki. Motorola hyödyntää puhelimessa Snapdragon 710 -järjestelmäpiiriä, eli jos 5G-versio nähdään markkinoilla asti, niin puhelimessa on oltava myös tuoreempi järjestelmäpiiri. Todennäköisesti Motorola tulee hyödyntämään Snapdragon 765G -järjestelmäpiiriä, jossa on integroitu 5G-modeemi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Razr -puhelimen myynti on alkamassa vihdoin muun muassa Yhdysvalloissa, jossa toimitukset alkavat 6. helmikuuta. Lisäksi Ruotsissa puhelin on ollut jo ennakkomyynnissä 8. tammikuuta lähtien ja toimitukset alkavat 6. helmikuuta. Puhelimen hinta Ruotsissa on 18 000 kruunua, eli noin 1708 euroa.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola