MotorolaYleinen

Vuotokuvassa Motorolan seuraava puhelin stylus-kynällä

Vuotokuva tuntemattomasta Motorola-puhelimesta.

Motorola on keskittynyt viime kuukausina julkaisemaan markkinoille vain keskihintaluokan ja alemman hintaluokan älypuhelimia, joista hyviä esimerkkejä ovat Moto G8 -mallisto sekä One Hyper -puhelin. Tällä kertaa tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä kuvan, jossa on toistaiseksi tuntematon Motorolan puhelin, jossa on myös mukana stylus-kynä.

Tällä hetkellä markkinoilla on vain vähän kynällä varusteltuja älypuhelimia ja suurimmat niistä ovat Galaxy Note- sekä LG Stylo -mallistot. Vuotokuvan perusteella Motorola harkitsee LG-malliston haastamista omalla stylus-kynällä varustetulla puhelimellaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvasta voidaan päätellä, että Motorolan tuleva puhelin asettuisi jälleen keskihintaluokkaan. Näytössä on selvästi esillä etukameraa varten tehty reikä sekä kohtuullisen ohuet näytön kehykset. Evan Blassin mukaan kuvassa nähtävä puhelin ei ole huippuluokan laite, jollaista Motorolalta odotetaan kuluvan vuoden aikana.

Kuvassa nähtävän puhelimen julkaisu saattaa tapahtua MWC 2020 -messujen aikana, mutta Motorola ei ole tätä vielä vahvistanut.

Lähde: Twitter (Evan Blass / Yksityinen tili)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola