MotorolaYleinen

Motorola vahvisti: Kolme premium-puhelinta julkaistaan globaalisti 8. syyskuuta – odotuksissa 200 megapikselin kamerapuhelin

Motorolalta tulossa uutuuksia 8. syyskuuta.

Motorola on vahvistanut päivämäärän, jolloin yhtiöltä on lupa odottaa uusia premium-puhelimia globaaleille markkinoille. Motorola on julkaissut sosiaalisen median tileillään vihjailevan tiedon, että uusia puhelimia on lupa odottaa 8. syyskuuta järjestettävässä tilaisuudessa.

Toistaiseksi Motorola ei ole tarkkaan vahvistanut, mitä puhelimia 8. syyskuuta tullaan näkemään. Teaser-videolla nähdään kolmen puhelimen ääriviivat, joten yhtiöltä voitaneen odottaa kolmea huipputason premium-puhelinta. Julkaisu liittynee vahvasti Edge-tuotemallistoon, sillä samassa yhteydessä on malliston tunnusomainen lausahdus ”Find Your Edge”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vasta hiljattain Motorola esitteli Kiinan markkinoille kolme huipputason älypuhelinta, jotka olivat Motorola Moto X30 Pro, Moto S30 Pro sekä Razr 2022. Kyseiset puhelimet saatetaan nähdä myös globaaleilla markkinoilla syyskuun alussa hieman eri mallinimillä. Moto X30 Pro on huhujen mukaan Edge 30 Ultra ja Moto S30 Pro olisi vastaavasti Edge 30 Fusion. Motorolan on odotettu julkaisevan Edge-mallistoon myös edullisemman Edge 30 Lite -puhelimen, josta kolmas vihjattu puhelin voisi kertoa.

Kolmas puhelimista saattaa olla myös Razr 2022, mutta kyseessä on uusi taittuvanäyttöinen puhelin, eikä kuulu Edge-tuotemallistoon. Loogista olisi kuitenkin julkaista kaikki uudet lippulaivapuhelimet kerralla, sillä näin tehtiin myös Kiinan markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto X30 Pro

Motorola Edge 30 Ultra olisi siis markkinoiden ensimmäisiä puhelimia 200 megapikselin tasoisella kameralla. Puhelimeen on odotettavissa Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, 60 megapikselin etukamera, 6,67 tuuman kokoinen OLED-näyttö 144 hertsin virkistystaajuudella sekä 4610 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 125 watin pikalatauksella. Tarkemmin puhelimen tietoihin voi tutustua aikaisemmasta Moto X30 Prota koskevasta artikkelistamme.

Motorola Moto S30 Pro

Motorola Edge 30 Fusion tulee olemaan sama puhelin kuin Moto S30 Pro. Puhelimessa olisi siis premium-ominaisuuksia kilpailukykyiseen hintaan. Tarjolla pitäisi olla 6,55 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli 144 hertsin virkistystaajuudella, Snapdragon 888+ -järjestelmäpiiri, 50 megapikselin kolmoiskamera sekä 4400 milliampeeritunnin akku. Tarkemmin puhelimen tietoihin voi tutustua aikaisemmasta Moto S30 Prota koskevasta artikkelistamme.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Razr 2022

Motorola Razr 2022 on taasen uusi simpukkapuhelin, jossa hyödynnetään huippuluokan tekniikoita. Motorola tarjoaa siinä 6,7 tuuman kokoisen taittuvan näytön ja 2,7 tuuman kokoisen ulkonäytön. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri ja puhelimessa on 50 megapikselin kaksoiskamera. Tarkemmin Motorola Razr 2022 -puhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter (Motorola)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola