MotorolaYleinen

Motorola vahvisti: Uusi puhelin Snapdragon 888+ -järjestelmäpiirillä tulossa pian

Motorola on aloittanut tänään vihjailemaan globaalisti ja Suomessa uudesta huippuluokan älypuhelimestaan. Brändin sosiaalisen median kanavissa on julkaistu mystinen video, joka vihjaa jotain olevan tulossa pian.

Videolla nähdään vilauksia laitteesta, kuten laitteen kulmista, kamera-alueesta sekä samalla annetaan vahvistus Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiirille. Kyseinen järjestelmäpiiri on Qualcommin tämän hetken tehokkain Android-puhelimiin suunnittelema järjestelmäpiiri, joten kyseessä on huippuluokan suorituskyvyn omaava älypuhelin. Videolla nähtävä vilaus kamera-alueesta antaa vihjauksen kyseessä olevan aikaisemmin vuotanut Moto G200 -älypuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola kertoo videon ohella luvassa olevan ”nopein suorituskyky ja huikeat 5G-nopeudet”. Valitettavasti Motorola ei ole vahvistanut mitään varsinaista julkaisupäivää tai ajankohtaa tulevalle laitteelleen. Nähtävästi kuitenkaan kovin kauaa ei uutisia tarvitse odottaa.

Vuotanut kuva Motorola Moto G200 -puhelimesta.

Tänään nähtiin myös vuotokuvia Moto G200 -älypuhelimesta, josta Motorola nähtävästi nyt vihjailee. Puhelimessa oli muun muassa tyylikäs muotoilu ja kyseessä odotetaan olevan yksi Moto G -malliston parhaimmin varustelluista laitteista. Kyseessä on lisäksi seuraaja aikaisemmin julkaistulle Moto G100 -puhelimelle, jossa käytettiin Snapdragon 870 -järjestelmäpiiriä.

Motorolan julkaiseman vihjauksen voi katsoa alapuolelta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Facebook (Motorola Suomi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola