MotorolaYleinen

Motorola valmistelee uutta tablettia – Tältä näyttää Moto Tab G84

Motorola Moto Tab G84

Motorola näyttää valmistelevan uutta Moto G -sarjan tablettilaitetta, josta on nyt vuodettu ensimmäiset tuotekuvat. Vasta hiljattain yhtiö esitteli Moto G84 -puhelimen, mutta uutuustabletin nimeksi kerrotaan Moto Tab G84.

Vuotokuvien ohella ei ole vielä paljastunut tabletin teknisiä tietoja. Kuvista voidaan kuitenkin päätellä muutamia yksityiskohtia. Laitteen takana on 8 megapikselin tasoinen kamerasensori ja Moto Tab G84 tukee myös stylus-kynää ja magneettista näppäimistöä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola tulee varustelemaan uutuuden 2×2 JBL-viritetyillä kaiuttimilla, joissa on tuki Dolby Audiolle. Takaosan pogo-pinneihin yhdistyy näppäimistö ja stylus-kynälle on oma magneettinen kohtansa takaosassa. Kuvat paljastavat tabletissa olevan yksi selfiekamera, USB-C-liitin sekä korttipaikka.

Kuvien perusteella Motorola Moto Tab G84 olisi vain uudelleen nimetty versio toisen sukupolven Lenovo Tab P11 Pro -tabletista. Tabletissa voisi olla siis MediaTek Kompanio 1300T -järjestelmäpiiri, 8000 milliampeeritunnin akku sekä 11,2 tuuman kokoinen 2,5K-tasoinen OLED-näyttö.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkempia tietoja Motorolan tabletista sekä mahdollisista muutoksista verrattuna Lenovon versioon saadaan varmasti lähiviikkoina. Motorola on aikaisemmin myynyt tabletteja ainoastaan valituilla markkinoilla, mutta ei kovinkaan laajasti Euroopassa.

Lähde: Appuals.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola