XiaomiYleinen

Xiaomin tulevassa keskihintaisessa Redmi Note 13 Pro+ -puhelimessa on IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys

Redmi Note 13 Pro+ IP68

Xiaomi on julkistamassa pian uudet Redmi Note 13 -sarjan älypuhelimet ja tällä kertaa kiinalaisyhtiö on vahvistanut Redmi Note 13 Pro+ -mallin yhden avainominaisuuksista. Kyseessä on yksi harvoista Redmi-malliston puhelimista, jossa on IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys.

Redmi Note 13 Pro+ -puhelimen toteutukseen on tehty Xiaomin mukaan kolme keskeistä parannusta, joiden ansiosta IP68-luokitus oli mahdollista saavuttaa. Puhelimessa on muun muassa vahvistettu rakenne, joka koostuu 19 mukautetusta komponentista, jotka estävät vettä pääsemästä laitteen sisälle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa luvataan olevan myös vahvistettu kestävyys, joka on Gorilla Glass Victus -lasin ja vahvistettujen näppäinrakenteiden ansiota. Puhelimessa on myös vahva alumiiniseos, vahvistetut kulmat sekä paksumpi emolevy. Ruostumattoman teräksen ja polymeeripuskurin kerrotaan parantavan pudotuskestävyyttä.

Redmi Note 13 Pro+ -puhelimen kerrotaan myös läpäisseen tiukat testaukset. Puhelimelle on tehty yli 10 ylimääräistä ilmatiivistetestiä esimerkiksi USB-C-liittimen ja kaiuttimien osalta. Nämä varmistavat Xiaomin mukaan 100-prosenttisen IP68-standardin noudattamisen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note 13 Pro+ sekä Redmi Note 13 Pro.

Xiaomi on aikaisemmin vahvistanut, että Redmi Note 13 Pro+ -puhelimessa tullaan näkemään Dimensity 7200 Ultra -järjestelmäpiiri, joka on valmistettu 4 nanometrin prosessilla. Puhelimeen odotetaan myös 16 gigatavua RAM-muistia sekä teratavua tallennustilaa. Lisäksi akku on kooltaan 5120 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 120 watin teholla.

Puhelimeen saadaan myös 200 megapikselin tasoinen ISOCELL HP3 -kamerasensori sekä kaartuva AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 1800 nitin kirkkaus. Redmi Note 13 Pro -puhelimen odotetaan saavan Qualcommin uusimman Snapdragon 7s Gen 2 -järjestelmäpiirin. Xiaomi esittelee samaan aikaan myös Redmi Note 13 -perusmallin.

Xiaomi julkistaa kaikki uudet Redmi Note 13 -sarjan puhelimet Kiinan markkinoille 21. syyskuuta.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Suomimobiili jatkaa Xiaomin tukemista?

  2. Mikä virka puhelimessa IP-suojauksella?

    1. Oletko koskaan kävellyt tai pyöräillyt sateessa?, ilmeisesti et. Tai käynyt uimarannalla. Olen kuullut että joillain on pudonnut puhelin vessanpönttöönkin.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi