MotorolaYleinen

Motorolalta tulossa jälleen uusi puhelin – vuotokuvat paljastavat jo paljon

Motorola julkaisee parhaimmillaan yhden uutuuspuhelimen viikossa, eikä nähtävästi loppua ole luvassa. Nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä kuvan toistaiseksi julkaisemattomasta Motorolan puhelimesta. Blass on myös pyytänyt Twitterissä seuraajiaan nimeämään kuvissa nähtävän puhelimen, mutta ei ole paljastanut varsinaista mallinimeä.

Nähtävästi kyseessä on huhuttu Motorola Moto E20 -älypuhelin, jonka koodinimen tiedetään olevan ”Aruba”. Moto E -sarja on Motorolan lähtötason tuotemallisto, jossa tarjotaan perusominaisuuksia edullisella hinnalla. Toistaiseksi Moto E20 -puhelimista ei tiedetä mitään muuta vuotaneiden kuvien lisäksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvissa toistaiseksi julkaisematon Motorolan puhelin on esillä vihertävässä väriversiossa, jonka takaosa on kuvioitu varsin mielenkiintoiseksi. Puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kaksoiskamera sekä LED-salamavalo. Takaosassa nähdään myös Motorolan logo ja sormenjälkilukija. Puhelimen etuosassa on pisaramaisella lovella varusteltu näyttö ja oikeassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet, virtapainike sekä nähtävästi erillinen Google Assistant -painike.

Todennäköisesti kovinkaan kauaa nyt vuotanutta puhelinta ei jouduta odottamaan. Motorolalta on odotettu myöskin uusittua Moto G50 5G -puhelinta, josta Evan Blass julkaisu aikaisemmin myös tarkkoja tuotekuvia.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola