MotorolaYleinen

Motorolan ensimmäinen taittuvanäyttöinen Razr-puhelin viivästyy – syynä suuri kysyntä

Kuluvan vuoden aikana muutamat valmistajat ovat julkaisseet omia taittuvanäyttöisiä älypuhelimia, ja kaikissa on ollut yksi yhteinen piirre – puhelimet ovat myöhästyneet alkuperäisestä aikataulusta. Nyt myös Motorola on ilmoittanut viivästyttävänsä marraskuussa julkaistun Razr-puhelimensa myyntiinsaapumista, ja syyksi on ilmoitettu odotettua suurempi kysyntä.

Motorola Razr on markkinoiden ensimmäinen simpukkapuhelinta muistuttava taittuvanäyttöinen älypuhelin ja sen oli tarkoitus tulla ennakkomyyntiin joulukuussa ja toimituksien alkavan tammikuussa. Vaikka puhelimen uusi julkaisuaikataulu on edelleen hieman epäselvä, niin Motorola lupaa kuitenkin, ettei se eroa merkittävästi alkuperäisestä aikataulusta. Alapuolella on Motorolan virallinen kommentti viivästymisestä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Marraskuun julkaisun jälkeen uusi Motorola Razr on saanut kuluttajilta ennenäkemätöntä kiinnostusta. Kysyntä on ollut suurta, ja sen seurauksena toimitusennusteet on ylitetty nopeasti.

Motorola on päättänyt muuttaa Razrin ennakkomyynnin ja julkaisun aikataulua, pystyäkseen vastaamaan paremmin kuluttajien kysyntään. Pyrimme asettamaan sopivan määrän ja aikataulun varmistaaksemme, että useammilla kuluttajilla on mahdollisuus Razr-puhelimeen julkaisun aikaan.

Emme odota merkittävää muutosta alkuperäisestä saatavuusajasta.”

Toistaiseksi on kuitenkin epäselvää, koskeeko nyt ilmoitettu viivästys ainoastaan Motorola Razr -puhelimen julkaisua Yhdysvalloissa, vai onko kyse myös globaalin saatavuuden viivästymisestä. Suomessa Motorola Razr -puhelimen ei ole kerrottu olevan tulossa myyntiin, mutta Ruotsissa puhelimen on kerrottu tulevan Tele2-operaattorin kautta saataville 8. tammikuuta 2020 alkaen. Motorola Razr -puhelimesta lisää voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme.

Lähde: Droidlife

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola