SamsungYleinen

Samsung Galaxy S11 -puhelimet saattavat saada 48 megapikselin telekameran

Samsung Galaxy S11+

Samsungin tulevista Galaxy S11 -malliston älypuhelimista kuullaan jatkuvasti enemmän tietoja, eikä se ole mikään ihme, sillä kyseessä ovat yhdet ensi vuoden odotetuimmista älypuhelimista. Uusia puhelimia odotetaan olevan tulossa ainakin kolme, jotka ovat Galaxy S11e, Galaxy S11 ja Galaxy S11+. Tällä kertaa huhut kertovat Samsungin toteuttavan kaikissa puhelimissa ennennäkemättömän kameraratkaisun.

Twitterissä tunnettu vuotaja Ice universe on kertonut Samsungin käyttävän puhelimissa 48 megapikselin telekameroita. Yleisesti Samsung on käyttänyt 12 megapikselin telekameroita, joten Galaxy S11 -puhelimissa nähdään selvästi aikaisempaa tarkempi toteutus. Odotuksien mukaan ainakin osassa malleista olisi 5x optisella zoomauksella varusteltu periskooppiobjektiivi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien raporttien mukaan Galaxy S11 -puhelimien pääkameroina odotetaan toimivan Samsungin itse kehittämä 108 megapikselin kamerasensori. Lisäksi yksi kameroista odotetaan olevan 16 megapikselin ultralaajakulmasensorilla varusteltu. Samsungin odotetaan laittavan Galaxy S11- ja Galaxy S11+ -puhelimiin viisi kameraa takaosaan, kun taasen Galaxy S11e -mallissa on todennäköisesti vain kolme kameraa.

Lähde: Twitter (Ice universe)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung