HonorYleinen

Mysteerisen Honor-puhelimen kuvat ja tiedot paljastuivat viranomaistietokannasta

Honor on todennäköisesti kotimarkkinoillaan Kiinassa julkaisemassa lähiaikoina uuden alemman hintaluokan älypuhelimen, sillä Kiinan televiranomainen TENAA on listannut tietokannassaan Honor NZA-AN00- ja NZA-TN00 -puhelimet. TENAA on tuttuun tyyliinsä paljastanut puhelimen tarkat tekniset tiedot sekä julkaissut kuvia laitteesta.

Kuvien perusteella tulevan Honor-puhelimen takaosassa olisi laatikkomainen kamera-alue, jossa on ainakin kolme kamerasensoria sekä yksi LED-salama. Puhelimen näyttö on nähtävästi varusteltuna pisaramaisella lovitoteutuksella ja sormenjälkilukija sijaitsee kuvien perusteella oikeassa kyljessä virtapainikkeeseen integroituna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen perusteella puhelimessa olisi 6,6 tuuman HD+ -tasoinen näyttöpaneeli, jossa on siis 1600 x 720 pikselin tarkkuus. Näytön kuvasuhde on 20:9 ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Akunkesto on 4900 milliampeeritunnin varassa ja sitä ladataan aikaisempien tietojen mukaan 10 watin laturilla. Tehoista kerrotaan vastaavan kahdeksanydin järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Kameroiden osalta Honor tulee luottamaan 13 megapikselin pääkameraan, 5 megapikselin toiseen kameraan sekä 2 megapikselin kolmanteen kameraan. Etuosassa on 8 megapikselin tasoinen selfiekamera. TENAA on vahvistanut puhelimessa olevan myös Android 10 -käyttöjärjestelmä sekä microSD-muistikorttipaikka. Puhelimessa on myöskin tuki 5G-yhteyksille, joten Honor pyrkii todennäköisesti tuomaan uuden sukupolven mobiiliverkkoyhteydet aikaisempaa edullisempaan hintapisteeseen.

Toistaiseksi Honor ei ole itse vahvistanut julkaisevansa lähiaikoina uusia älypuhelimia, mutta todennäköisesti tulevien viikkojen aikana nyt paljastunut laite tullaan näkemään virallisesti.

Lähde: TENAA (Honor NZA-TN00)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor