SamsungYleinen

Samsungin uusien Galaxy Note20 -puhelimien toimitukset alkoivat Suomessa tänään

Samsung julkaisi elokuun alussa uudet huippuluokan Galaxy Note20- ja Galaxy Note20 Ultra -älypuhelimet, joiden ennakkomyynti alkoi julkaisun jälkeen Suomessa. Tänään 21. elokuuta uutuuspuhelimien toimitukset ovat alkaneet monien jälleenmyyjien ja operaattoreiden kautta Suomessa.

Uutuuspuhelimista Galaxy Note20 Ultra on selvästi Samsungin tämän hetken kärkimalli. Puhelimessa on suuri 6,9 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli 120 Hz virkistystaajuudella, 12 gigatavua RAM-muistia sekä suuri 4500 milliampeeritunnin akku. Puhelimessa on myöskin 108 megapikselin pääkamera, jonka rinnalla on myöskin 12 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 12 megapikselin 5x optiseen zoomaukseen kykenevä periskooppikamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa Galaxy Note20 Ultra on myynnissä kahdessa muistivariantissa, jotka ovat 256 ja 512 gigatavua. Pienemmällä muistilla varusteltu versio on myynnissä mustassa ja pronssissa väriversiossa 1349 euron hintaan, kun taasen 512 gigatavun versio on saatavilla vain pronssisena versiona 1449 euron hintaan.

Galaxy Note20 -perusversio on taasen selvästi karsitumpi puhelin uutuuskaksikosta. Puhelimessa on pienempi 6,7 tuuman 60 hertsin virkistystaajuudella varusteltu näyttöpaneeli ja RAM-muistia löytyy vain 8 gigatavua. Puhelimessa on myöskin kolmoiskamera, joka koostuu 12 megapikselin pääkamerasta, 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 64 megapikselin telekamerasta. Galaxy Note20 eroaa isoveljestään myöskin rakenteellisesti, sillä puhelimessa on tasainen näyttöpaneeli sekä muovinen takapinta.

Suomessa Galaxy Note20 on myynnissä vain 256 gigatavun versiona ja se on saatavilla kolmessa väriversiossa, jotka ovat pronssi, vihreä sekä harmaa. Galaxy Note20 maksaa 1099 euroa.

Ensituntumat Galaxy Note20 -puhelimista voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung