SamsungYleinen

Näin S Pen kulkee Galaxy Z Fold 3 -puhelimen mukana – suojakuoresta paljastui kuvia

Samsung tulee todennäköisesti julkaisemaan Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimet 11. elokuuta järjestettävässä Unpacked-tilaisuudessa. Uutuuspuhelimista on nähty jo paljon erilaisia vuotoja, joiden perusteella tulevat taittuvanäyttöiset puhelimet ovat hyvin mielenkiintoisia laitteita. Erityisesti Galaxy Z Fold 3 tulee saamaan merkittäviä uudistuksia, joista yksi on tuki S Pen -kynälle.

Yleisesti S Pen -kynät on tunnettu Galaxy Note -malliston älypuhelimista, mutta tänä vuonna ei ole luvassa Galaxy Note -puhelimia. S Pen -kynä tullaan näkemään ensimmäistä kertaa taittuvanäyttöisissä puhelimissa Galaxy Z Fold 3:n kohdalla. Jo aikaisemmin tänä vuonna Galaxy S21 Ultra julkaistiin myös S Pen -tuella, mutta integroidusta kynästä ei ollut kyse, eikä myöskään Galaxy Z Fold 3 tarjoa integroitua kynätukea.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on kuitenkin ratkaissut Galaxy Z Fold 3:n kohdalla S Pen -kynän mukana kulkemisen erillisellä suojakuorella, josta on nähty nyt ensimmäisiä vuotokuvia. 91mobiles.com-sivusto on julkaissut kuvia suojakuoresta, jossa on teline S Pen -kynälle. Kynä asettuu telineeseensä suojakuoren taitoskohtaan, josta se on helposti otettavissa pois. Suojakuori paljastaa jälleen myös itse Galaxy Z Fold 3:n muotoilun ja pystysuoran kamera-alueen, jossa on kolme kameraa ja yksi LED-salama.

Suojakuori tarjoaa lisäksi Galaxy Z Fold 3:n etuosan näytölle kääntyvän suojan, joten myös ulkonäyttöä voidaan käyttää suojakuoren kanssa. Puhelimen alapuolta kuori suojaa nähtävästi yläpuolta paremmin, sillä kuori on suojattu vahvemmalla kehyksellä.

Galaxy Z Fold 3 -puhelimeen on odotettu 7,55 tuuman taittuvaa näyttöpaneelia sekä 6,23 tuuman ulkonäyttöä. Molemmat näytöt perustuvat OLED-tekniikkaan ja mukana on 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on jopa 16 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa. S Pen -kynätuen ohella toinen Galaxy Z Fold 3:n merkittävä uudistus on tietojen mukaan näytönalainen etukamera, jollainen on nähty vain muutamassa ZTE:n älypuhelimissa.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung