SamsungYleinen

Samsung vahvisti: Galaxy Unpacked järjestetään 11. elokuuta – odotuksissa Galaxy Z -puhelimet, Galaxy Watch 4 -kellot ja Galaxy Buds 2 -kuulokkeet

Samsung on tänään virallisesti vahvistanut odotetun Galaxy Unpacked-julkaisutilaisuuden ajankohdan. Samsung on kertonut avattavien tuotteiden olevan tulossa, jolla viitataan todennäköisesti odotettuihin Galaxy Z -malliston uutuuslaitteisiin.

Galaxy Unpacked järjestetään tällä kertaa 11. elokuuta kello 17.00 Suomen aikaa. Samsung tulee lähettämään tilaisuuden suorana YouTuben kautta, joten kuka tahansa pääsee seuraamaan tilaisuutta. Tilaisuuden sisältö tulee olemaan todennäköisesti taittuvanäyttöiset Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -älypuhelimet, Galaxy Watch 4- ja Galaxy Watch 4 Classic -älykellot sekä Galaxy Buds 2 -kuulokkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo ennen julkaisua kaikista uutuuslaitteista on nähty useita vuotokuvia sekä tietoja, joten suuria yllätyksiä Samsungilta ei ole luvassa. Galaxy Z Fold 3 tulee olemaan tabletiksi taittuva hieman teknisesti päivitetty puhelin, kun taasen Galaxy Z Flip 3 jatkaa simpukkapuhelimena, mutta ulkopuolen näyttö olisi nyt selvästi suurempi kuin aikaisemmin. Galaxy Z Fold 3 -malliin on huhuttu näytönalaista etukameraratkaisua sekä S Pen -kynää. Lisäksi molempien taittuvanäyttöisten puhelimien odotetaan olevan jollain tasolla vedenkestäviä.

Galaxy Watch 4 -sarjan älykelloista on nähty myös lukuisia vuotoja, jotka ovat paljastaneet laitteiden saavan uuden Exynos W920 -järjestelmäpiirin sekä selvästi totuttua enemmän tallennustilaa. Älykellojen tärkein uudistus on Wear OS -käyttöjärjestelmän hyödyntäminen, sillä aikaisemmin Samsung on hyödyntänyt omaa Tizen OS -käyttöjärjestelmää. Lisäksi Galaxy Buds 2 -kuulokkeet tulevat tarjoamaan värikkäässä rakenteessa muun muassa pitkän akunkeston ja aktiivisen taustamelun vaimennuksen.

Todennäköisesti vielä ennen julkaisua tulevista laitteista tullaan kuulemaan lisätietoja, mutta viimeistään 11. elokuuta kaikki tiedot varmistuvat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung