AndroidHMDNokia

Nokia 2 paljastui luonnoskuvasta sekä Geekbenchin tietokannasta

Luonnoskuva Nokia 2 -puhelimesta

HMD Global tulee julkaisemaan luultavasti uuden Nokia 8 -puhelimen 16. elokuuta, mutta ei ole kuitenkaan poissuljettua, että tilaisuudessa nähtäisiin myös uusia alemman hintaluokan laitteita. Olemme saaneet kuulla aikaisemminkin huhuja mahdollisesta Nokia 2 -puhelimesta, josta odotetaan HMD Globalin tähän mennessä halvinta älypuhelinta.

Baidussa on julkaistu viime viikolla luonnoskuva kyseisestä puhelimesta, jonka voidaan olettaa antavan suuntaa sille, miltä tuleva Nokia 2 näyttää. Nokia 2:n uskotaan paljastuneen hiljattain myös Geekbenchin tietokannasta, jossa on listattuna ”Unknown Heart” -nimellä merkattu laite. Tietokannassa on ennenkin ollut vastaavan nimisiä laitteita, jotka ovat osoittautuneet sittemmin HMD Globalin Nokia-puhelimiksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Geekbench paljastaa, että puhelimessa on Snapdragon 210 tai 212 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 1 gigatavu RAM-muistia, joka on puolet vähemmän kuin Nokia 3 -puhelimessa. Listaus paljastaa myös, että Nokia 2:ssa on Android 7.1.1 -käyttöjärjestelmä. Jos Nokia 2 tulee joskus näkemään päivänvalon, niin nähtävästi hinta asettuisi noin 100 euroon, sillä Nokia 3 maksaa 149 euroa.

Lähteet: Baidu, NokiaMob.netGeekbench 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android