HMDNokiaYleinen

Nokia 3310 3G Suomessa myyntiin 10. lokakuuta 59 euron hintaan

Uusi Nokia 3310 3G

HMD Global julkaisi tänään uuden Nokia 3310 3G -puhelimen globaalisti ja nyt myös Suomen osalta on kerrottu lisätietoja. Päivitetyn puhelimen tärkeimpiä uudistuksia ovat uudet värit, räätälöitävissä oleva retro-käyttöliittymä ja 3G-datayhteys

HMD Global on ilmoittanut, että Nokia 3310 3G -versio on tulossa Suomeen hyvinkin pian. Myynti alkaa 10.10., ja sen suositeltu vähittäismyyntihinta Suomessa on 59 euroa. Aikaisemmin HMD Global ilmoitti globaaliksi hinnaksi 69 euroa. Puhelimessa yhdistyvät Nokia 3310:n fokus puhumiseen ja tekstaamiseen sekä 3G-datayhteys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Uudistetusta Nokia 3310 -puhelimestamme on tullut globaali ilmiö. Älypuhelinten dominoimassa maailmassa nostalgian ja kauniin, pitkäkestoisella akulla varustetun puhelimen yhdistelmä on todella inspiroinut ihmisiä. Fanimme ympäri maailman ovat toivoneet, että tekisimme tästä ikonisesta tuotteesta myös 3G-version. Olemme kuulleet toiveenne ja toivotamme tänään tervetulleeksi Nokia 3310 3G:n”, sanoo HMD Globalin tuotteista vastaava johtaja Juho Sarvikas.

Lisätietoja HMD Globalin uudesta Nokia 3310 3G -puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Lähde: HMD Globalin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD