AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia 6 (2018) julkaistaan todennäköisesti jo tällä viikolla

HMD Global on julkaisemassa uuden puhelimen jo mahdollisesti tämän viikon perjantaina Kiinassa, asiasta kertoo NokiaMob.net -verkkosivusto. Tiedot ovat peräisin kiinalaiselta Suning -jälleenmyyjältä, joka on vihjannut julkaisusta omalla Weibo-tilillään.

Julkaistun kuvan perusteella uusi puhelin saatettaisiin nähdä jo kolmen päivän päästä, eli tämän viikon perjantaina. Kuvasta käy ilmi myös, että tulossa olisi uusi Nokia 6, eli todennäköisesti huhuissa pyörinyt Nokia 6 (2018).

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 6 (2018) -puhelimesta tiedetään jo lähes kaikki, sillä se on käväissyt Kiinan televiranomaisen Tenaan testattavana. Tenaan tietokanta on paljastanut puhelimesta muutaman kuvan sekä tekniset tiedot pääpiirteittäin. Laitteessa tiedetään olevan 5,5 tuuman Full HD -näyttö, kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia sekä 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Pääkamerana toimii yksi 16 megapikselin sensori ja etukamera 8 megapikselin sensori. Käyttöjärjestelmä on todennäköisesti Android 7.1.1 ja akun koko on 3000 milliampeerituntia. Värivaihtoehdoiksi Tenaa on listannut valkoisen, mustan ja sinisen.

Lähde: NokiaMob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Mitä mullistavaa on uudessa nokia 6 (2018) puhelimessa. Verrattuna tavalliseen nokia 6 puhelimeen. Et nokia 6 käyttäjän kannattais vaihtaa uudempaan nokia 6 (2018) versioon. Eikä vaihtaa suoraan nokia 8 tai odottaa nokia 9 kun puhelin lanseerataan ja ostaa sit sellainen.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android