HMDNokiaYleinen

Nokia 9 Pureview sai päivityksen – Korjaa sormenjälkilukijan toimintaa

Päivityksen mukana tulee mm. parannuksia sormenjälkilukijan toimintaan.

HMD Global on julkaissut tuoreimmalle Nokia 9 Pureview -puhelimelleen päivityksen, jonka luvataan korjaavaan paljon haukutun puhelimen ongelmia. Päivityksen versionumero on v4.22C ja sen koko on 250,4 megatavua.

Päivityksen virallisen julkaisuilmoituksen perusteella mukana olisi ainoastaan järjestelmän vakauden parannuksia, käyttöliittymä parannuksia sekä Googlen tuorein tietoturvakorjaustiedosto. HMD Global ei ole julkaissut tarkempia tietoja päivityksestä, mutta puhelimen omistajien mukaan parannuksia on tullut erityisesti sormenjälkilukijaan sekä kameraan. Sormenjälkilukijan kerrotaan nyt toimivan selvästi luotettavammin sekä nopeammin. Kameran osalta Nokia 9 Pureview -puhelimien käyttäjät ovat kertoneet muun muassa, että kamerasovellus ei enää kaadu, mutta silti kuvaustilojen sekä kuvien prosessointi vie edelleen oman aikansa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivitys on siis nyt jaossa globaalisti kaikilla tärkeillä markkina-alueilla. Päivityksen löydät menemällä asetuksien kautta päivitysvalikkoon ja tarkastamalla päivitykset.

Lähde: NokiaMob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Koskas tulee Nokia 8 sirocco puhelimelle maaliskuun tai huhtikuun tietoturva päivitys. Omassani on helmikuun tietoturva päivitys. Toisessa puhelinessamme Nokia 6.1 on jo maaliskuun tietoturva päivitys.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD